Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Q3 Arena w ET ?! raile? i lasery? :D
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
.ab]U[se.
Serwer: 81.219.228.56:27960
Etpro 3.2.1 / ET Admin Mod 28 slot + 2 priv

- włączona opcja headshot 3 - po strzeleniu w glowe przeciwnik wybucha (strzaly ponizej glowy nie zrobia nic przeciwnikowi)
- włączona opcja lasery (tak aby przeciwnicy widzieli swoje strzal czy trafiaja!)
- mapy: Valhalla i Silly CTF
- Ilosc graczy 1 na 1 badz all w teamach i jazda smile.gif

Tutaj jest ankieta co sadzisz o Q3 Arena ;-)

=//= Only 4 Fun =\\=
Swiety
28 slotów na silly ?? na valhalli ???? Pogięło cie ?
.ab]U[se.
CYTAT (Swiety @ 17:20, 10 11 2005)
28 slotów na silly ?? na valhalli ???? Pogięło cie ?

Sorry, zapomnialem dopisac, ze gramy rowniez na supply depot 2 i the town ;>
blacktyger
wszedlem i bylo goldrush_te i normalne ustawienia sad.gif a szukam srv. gdzie hs=gib ...
.ab]U[se.
CYTAT (blacktyger @ 10:15, 12 11 2005)
wszedlem i bylo goldrush_te i normalne ustawienia sad.gif a szukam srv. gdzie hs=gib ...

Przeciez mowie ze to jest od godziny takiej i takiej.. looknij w niedziele tak jak w temacie.. wtedy daje ustawienia na HeadShoot smile.gif
Pozdrawiam
R.
blacktyger
sry nie zauwazylem :C na pewno bede :*
tranx-san
kiszka :C

gralem kiedys na headshocie, masa cv opsow ze stenem bo niby rozrzut mniejszy ;] Mysle ze to malo przydatny trening i napewno samo q3 z instagibem aje o wiele wiecej satysfakcji.. pozatym kazdy szanujacy sie gracz "otwiera duela" headshotem, wiec zapewne gra na tym modzie opiera sie glownie na komapieniu sie i czekaniu na ofiare.
"wlaczone lasery" ? :DDDD po 10 min na 28 slotowym serwerze to chyba nie ma miejsca na mapie na ktorym by nie bylo traila od strzalow...
conish
Fragment poradnika Raziela:

CYTAT
blablabla. I didn't have any stamina
to do some insane moving, so crouching was the best choice. First do some bodyshots, then aim
upwards towards his head.
Blablabla, ple.

Bo nie wazne jak sie zaczyna, wazne jak sie konczy smile.gif
blacktyger
Ja zawsze koncze hedem sad.gif zaczynam od stop, a kiedy enemy ma ~5 hp to ja wale hs. Oczywscie w przypadku kiedy wygrywam ale to raczej nie czesto.
Swiety
CYTAT (blacktyger @ 7:10, 16 11 2005)
Ja zawsze koncze hedem sad.gif zaczynam od stop, a kiedy enemy ma ~5 hp to ja wale hs. Oczywscie w przypadku kiedy wygrywam ale to raczej nie czesto.

Ciekawe. Bo prawdopodobieństwo uzyskania heada jest największe przy pierwszych strzałach. Czym dłużej strzelamy (rozrzut - nawet jeśli go kontrolujemy) tym mniejsza szansa uzyskania heada.

Dobry gracz zawsze walnie na początek 1-2 hedy i dalej formalność czyli kilka strzałow w korpus.
blacktyger
Dlatego jestem absolutnym fenomenem, zreszta w mniejszych kregach z tego znanym :<
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.