Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dlaczego powstalo to forum ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Fragmovies
Thoro
W ostatnim czasie zauwazylem, ze duzo osob zainteresowalo sie tworzeniem fragmovie. W kazdym tygodniu dostaje od kilku do kilkunastu pm-ow na ircu z pytaniami odnosnie fragmovie. Uznalem, ze zamiast po raz n-ty odpowiadac na te same pytania, lepiej bedzie odeslac kogos na forum, zeby opisal swoj problem lub po prostu znalazl odpowiedz na nie. Mam nadzieje, ze ulatwi wam to tworzenie swoich fragmovie. Uporzadkowalem rowniez nieco dotychczasowe tematy dotyczace fm, zeby byly bardziej czytalne.
conish
Dobra, dobra... link do Thoro movie 2 ?
falubaz
thoro a jak zrobic fragmovie? bo jak zgrywam to 10 sekund zajmuje mi 1gb? pytania na ircu>all
tranx-san
dobra ja chce linka do WoW TV... chcialbym jeszcze raz zobaczyc ta sekwencje jak zabijam caly swoj team jednym nalotem ;D
falubaz
CYTAT(tranx-san @ 9:43, 20 01 2009) *
dobra ja chce linka do WoW TV... chcialbym jeszcze raz zobaczyc ta sekwencje jak zabijam caly swoj team jednym nalotem ;D

GOOGLE k#!@A

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tranx-san
nie dziala mi gogle :(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.