Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: vegetables
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Vegetables Forum
conish
Prosze Panstwa. Korzystajac z okazji, ze jeszcze nie pisalem o tym tu chcialem zlozyc dwom osoba zyczonka smile.gif

fUzzasty Swiety i cichociemny Dankan, najlepszego, najzimniejszej, najgoretszej, najwiekszej i najpiekniejszej. Czego? To sobie sami podobierajcie smile.gif

Topic mam nadzieje, w dobrym dziale, kazdy sie dopisze.

Prawda? smile.gif

edit: Swiety jestes stary.
shela
a no i ja sie dopisze ;]

naj naj naj ... czego tam sobei zyczycie tongue.gif
falubaz
fsystkjego najlepsego i malo wazyfnyh postow faluba! a dnkana gdzie powialo btw?
29 lat zycia szmat trallalala
Swiety
swiety też był cichociemny. Wtedy bardziej cichy niż ciemny. Wtedy też miałem takie łącze że gdy chciałem coś powiedzieć na TSie to musiałem wychodzić z gry biggrin.gif

A dnkanowi z jakiej okazji ?
Co z nim ? Pewnie zapił się na śmireć.
conish
Dankan mial urodziny wczoraj... Szczyl smile.gif

ale tak powaznie to tez jestem ciekaw co z nim... Ktos go widzial?
Thoro
Ostatnio jak gralem z sayetanem, to caly czas slyszalem w tle smiechy dankana, wiec chyba ma sie dobrze ;]. Btw. conish dla ciebie tez najlepsze spoznione zyczenia.
conish
Ja tez gdzies slyszalem... ale mp3. I dzia:* smile.gif
Sn!per
Niespodzianka.

Też się dołączam, wszystkiego nalepszego, zdrowia, dużo czasu i cierpliwości do mnie (o ile jeszcze wam będzie potrzebna...) .
tranx-san
Wszystkiego naj panowie smile.gif

Wlasnie gdzie jest dankan ? nadchodza powoli swieta pewno bedzie wszystkim choinki popdpalal! Jezeli u was w miescie zobaczycie w lozy hotelowej podpalona choinke to znaczy ze Dankan u was byl!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.