Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co sciagac z netu
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Muaarthinos
Najpierw sie przywitam, bo to moj pierwszy post na tym forum: Hello! biggrin.gif
Mam pytanie: Co trzeba sciagnac z netu, aby moc komfortowo grac w ET?
Sciagnalem narazie ET, etpro, patcha 2.60 i pierwszego mappacka. Niestety na wielu serwerach musze sciagac duzo rzeczy sad.gif Moze przyczyna sciagania wielu dodatkowych plikow jest cos innego, niz brak tych plikow?.
Z gory dzieki za pomoc wink.gif
shela
w rzeczy samej .. wiekszosc to sa niestandartowe pliki kampanii, watermarki i inny zbedny syf ... generalnie do gry wystarczaja same mapy i brak tych plikow nie przeszkadza w grze, chyba ze serwer wymusza ich posiadanie (dawno takiego nie widzialem) ... teraz po prostu wylacz sciaganie dodatkowych plikow z serwera i upewnij sie ze masz potrzebne mapki do gry na nim...to wszystko
Swiety
Nie podaje linków. Nie chce mi się ich podawać/lub szukać. Znajdziesz je na forum w odpowiednich topikach.
W razie problemów zawsze wszystko znajdziesz w nieśmiertelnym google wpisując odpowiednie hasło w tej wyszukiwarce.

Mapy - wypada mieć mapy grane w ligach ClanBase

Braundorf B4
ET Ice
Reactor Final
Supplydepot2
SW Goldrush TE
SW Oasis b3
ET Ice

Dodatkowo mapy do dueli

et_headshot
ctf_multi
te_valhalla
huntplace

Plus parę mape do trickjumpów.

Ewentualnie jakieś bardziej popularne mapy na większych FFA lub lepszych serwerach FFA np venice, dubrovnik.

Przeglądarka serwerów (obowiązkowo) All Seeing Eye (ASE)

Do gry w klanie lub mixów obowiązkowo program do komunikacji głosowej - TeamSpeak (TS).

Do komunikowania się ze sceną ET - jakiś klient IRCa czyli np mIRC plus jakiś dodatek do niego np NoNameScript.

Dobry config to podstawa - jak nie potrafimy samemu to ściągamy cudzy config (jest wiele stron z udostępnionymi configami graczy)

Filmy i dema żeby podpatrzeć jak grają lepsi - www.swertcw.com www.clanbase.com

conish
Ja tam sciagam tylko gole baby.

(sory za ot smile.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.