Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wasze ulubione serwery
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
CyRyL
tu prosił bym o napisanie na jakich serwerach gracie ja gram na Vektra Rzeszuw , Lama net ina taki jednym izraelskim (fajnie się expi:P )
shela
chyba zes sie z choinki wielkanocnej urwal .... moze laskawie uzyjesz opcji szukaj? bo serwerow ffa to jest juz od cholery podanych ohmy.gif
yamaro
Rotfl xDDDD
conish
Vektra Rzeszuw
XD
.ab]U[se.
smile.gif
Shynshylla
Ja tam za mój ulubiony mam Kubovo Domecek , niedość ze pepików od hcuja ,to jeszcze poziom zblizony do mojego - jestem bity i bije a nie tak jak na polskich serwerach stabują mnie z noza w pysk biggrin.gif
wogóle polskie ffa są pro na ak.leg naprzykład nalezy się ban za selfkilla rofl , no i do tego flejmy o byle pierdoły w stylu ze na weekend zapowiadali w pogodzie 30 stopni , a było 15 w sobote i 15 w niedziele smile.gif
Na domecku co najwyzej nazwą cię zdravotnikiem(to chyba medyk smile.gif ) a pozostałych przekleństw nie rozumie smile.gif
YANEK!
Mój ulubiony serw ? No jak to co, localhost. tongue.gif
CyRyL
biggrin.gif lol biggrin.gif
PIOTREK PL
Najlepiej gra się na komnacie czeski serwer
Macho
ja gram na niemieckich a z polskich to UPC i Komnata ET
jarpen
QUOTE(CyRyL @ 12:19, 18 11 2005) [snapback]54868[/snapback]

ina taki jednym izraelskim

czy jak zabijesz żyda do sie buntuje?
napisz tam cyklon b i sieg heil
btw. szukam jakieś muzyki po necie a tam "dj komora gazowa" tongue.gif
PRYSZCZOJAD [PL]
QUOTE(CyRyL @ 12:19, 18 11 2005)

ina taki jednym izraelskim

czy jak zabijesz żyda do sie buntuje?
napisz tam cyklon b i sieg heil
btw. szukam jakieś muzyki po necie a tam "dj komora gazowa"

jarpen najlepiej sam wbij na ten serwer i napisz ze jestes tumanem i warzywem na to samo wyjdzie
NIGHTWISH
Fatalny Mlyn
tranx-san
ja ostatnio napier.dalam na czilijskich serwerach... ping 300 sprawia ze jestem bogiem bez wpisywania /god, a moge strzelac do ludzi przez sciany (rowniez bez wpisywania /noclip). warpy sprawiaja ze moge omijac pociski prawie jak w matrixie (dodge this!). pozatym dlugo promowana przezemnie taktyka ala wieslaw z proteza czyli "1000 headow zdu.py zza rogu" na czilijskich serwerach wreszcie sie sprawdza...
ajpi wam nie podam bo stawiaja serwer na czilijskiej wersji neozdrady_dynamiczne_zd.upy_ajpi

a to wszystko przez to ze skasowali moj ulubiony server et kubovo domecek :/

edit: jarpen jew hater!!! :C bendziesz sie smazyl f piekle nieszczensniku! :OOOOO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.