Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana XP potrzebnego do zrobienia poziomu
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Serwer
cr^an
Witam.
Hostuję koledze serwer. Serwer ten jest serwerem Trickjumpowym.
Chciał żebym zmienił ilość XP potrzebnego do danego poziomu np. normalnie do 1-szego poziomu meda trzeba 20 XP, a ja chcę zmienić do 1 XP.
XP innych klas i umiejętności także chciałbym zmienić.

Czy ktoś się na tym zna i pomoże mi w tym? ph34r.gif blink.gif

Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale serwer jest na windowsie.
conish
Nie ma.
cr^an
Dobrze. Nie ma znaczeniam, ale czy mógłbyś mi pomóc zrobić coś takiego?
conish
No jesli to tylko tj wiec pewnie interesuje Cie tylko bs.
b_defaultskills "4 0 0 0 0 0 0"

I masz od razu 4 lvl bs.
cr^an
Dobra ale jeszcze jedno pytanie co to jest "bs"? Nie zabardzo łapię o co chodzi z tym wpisem..... ph34r.gif rolleyes.gif unsure.gif smile.gif
conish
battle sens
cr^an
OK bs - battle sense a co z innymi skilami np. light weapons lub dla przykładu z medem?
conish
battle sense, explosives and construction (engineer), first aid (medic), signals (field ops), light weapons, and heavy weapons (soldier)

Za nic nie wiem po co Ci kolejny lvl meda na tj, ale prosze bardzo. To sa wymienione skille w kolejnosci.

4 lvl meda+ 4 lvl bs:

b_defaultskills "4 0 4 0 0 0 0"
cr^an
Aha:D Kuż wiem o co z tym chodzi:d Fenx
CoverT
Ludzie, a jak to uruchomic, żeby działało w grze ?

X.
shela
dopisac do configa serwera
CoverT
Lamerskie pytanie - gdzie jest config servera biggrin.gif ?
Jeśli to server.cfg to gdzie to dopisać ?
I jak to uruchomić na ET Pro ?
shela
zwykle server.cfg=cfg servera ... mozesz to dopisac gdziekolwiek w cfg serwera ...
co do etpro to nie ma to roznicy czy odpalasz to na etpro czy na shrubie, czy na etmainie, czy na czymkolwiek innym ... zawsze zadziala ....
conish
Shela

b_defaultskills zadziala tylko na etpro afaik... No chyba ze idzie o cos innego.
shela
a no rzeczywiscie tongue.gif zapedzilem sie ... tak to jest jak sie pisze po kilku piwach tongue.gif

jak odpalasz serwer nie zapomnij +set fs_game etpro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.