Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mister sceny ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
TgcRap4
Tak sobie siedze przy obiedzie i ogladam jakis murzynki w miss swiata czy cos i wpadlem na za!@#isty pomysl. Co wy na to aby zrobic turniej na najbardziej sexownego gracza sceny et? Trzeba by sie zastanowic nad forma ale jezeli chodzi o kandydatow to ja zglaszam 2:
-Kle0 - Taki sexi grubasek bulbasek biggrin.gif
-Acid - Mmmm gwiazdor filmowy, slawa sama w sobie biggrin.gif Aryjski blondynek.

Czekam na propozycje biggrin.gif mozna wklejac zdjecia.
ymma
- W kategorii najsexowniejszy gracz - Ymma
- w kateggorii najsexowniejsza graczka - Ymma
- w kategorii najsexowniejszy gracz o niesprecyzowanej płci - tranx-san
- w kategorii najsexowniejszy gracz obojniak - Daro
- w kategorii najsexowniejszy gracz tranzwestyta - blacktyger
- w kategorii najsexowniejszy gracz homoseksualista - Falubaz
- w kategorii najsexowniejszy gracz nekrofil-homoseksualista - bezkonkurencyjnie TgcRap4!
- w kategorii najsexowniejszy gracz lubiący młodych, nieuświadomionych userów płci meskiej - Święty

W kategoriach pobocznych - najmilszy, najsexowniej wyglądający w mundurach axis, najsexowniej wyglądajacy w mundurach allies, miss screenshotu, najsexowniej wołający medyka, najinteligentniej wypowiadajacy się na voice chacie, oraz w wielu, wielu innych kategoriach to - Ymma!
falubaz
jestem zazenowany poziomem tego rankingu ffs. i czuje sie pojechany
Swiety
Tak zdecydowanie Kleo, krągłości ala J LO są bardziej sexy niż wychudzeni aryjczycy.
AciD
Ja mysle ze TWOJA STARA wygrywa all... kaithankxbai^^
To nie moja wina ze jestem seksowny ;(
kichus
Ja głosuję na cwirka. Te jego sexy okulary.
PRYSZCZOJAD [PL]
JA GŁOSUJE NA STARĄ KICHUSIA BO MA WY!@#ISTE PEJSY NA SUTKACH
morpho
@AciD szkoda, ze nie wystapiles w miss swiata na bank bys wygral :/ z!@#ales :C
SubMachineGun
Co to wogóle za topic jest ? tongue.gif Jakieś "desperacka" próba zapełnienia tego forum ? "Najseksowniejsza graczka" - to rozumiem ale ten topic ?! blink.gif
ymma
Co to wogóle za topic jest ? Jakieś "desperacka" próba zapełnienia tego forum ? "Najseksowniejsza graczka" - to rozumiem ale ten topic ?!

Najsexowniejsza graczka? ohmy.gif A kogo to tutaj interesuje? Chyba na złe forum trafiłeś biggrin.gif
SubMachineGun
QUOTE(ymma @ 16:24, 15 12 2005) [snapback]55743[/snapback]

Chyba na złe forum trafiłeś biggrin.gif

Racja, chyba na złe skoro zakłada się tu takie IMHO nie wnoszace nic sensownego tematy dry.gif Ale ok...

QUOTE(ymma @ 16:24, 15 12 2005) [snapback]55743[/snapback]

A kogo to tutaj interesuje?

BTW a kogo z kolei interesuje jakiś "Najseksowniejszy gracz" ? rolleyes.gif
nephit
temat jest zrobiony dla jaj zeby pogadac i po(słowo na p)ic o niczym..

jezeli szukasz profesjonalnego forum o et. gdzie znajdziesz fachowe porady i zaskakujace taktyki to polecam forum et na grono.net
SubMachineGun
QUOTE(nephit @ 16:50, 15 12 2005) [snapback]55747[/snapback]

temat jest zrobiony dla jaj zeby pogadac i po(słowo na p)ic o niczym..

jezeli szukasz profesjonalnego forum o et. gdzie znajdziesz fachowe porady i zaskakujace taktyki to polecam forum et na grono.net

Dzięki przyjacielu smile.gif Już tam jestem od jakiegoś czasu. To, że wyglada to to jak typowy Hyde Park to ja wiem, chciałem tylko zaznaczyć a zarazem zapytać czy jest to odpowiedni dział dla takowych tematów ?
falubaz
a czy to ze jest w tej kategorii to grozi nam banicja? albo przyjdzie romek giertych i uzna nas za tajnych wspolpracownikow SB? nie sadze. tymbardziej ze topici w scenie klanowej powstaja rzadziej niz czesciej *<:D laugh.gif
TgcRap4
QUOTE(SubMachineGun @ 16:33, 15 12 2005) [snapback]55745[/snapback]

Racja, chyba na złe skoro zakłada się tu takie IMHO nie wnoszace nic sensownego tematy dry.gif Ale ok...

Widac zes nub ze wsi tongue.gif Ta scena jest juz tak wy!#@ana jak 60letnia prostytutka zaden temat juz nie wniesie nic sensownego (przynajmiej dla kogos kto jest w niej od poczatku).
Swiety
Mylisz się. Twoje tematy hmmm .... ekmh ... może nie wnoszą nic sensownego, ale wnoszą coś ciekawego.
Chodzi o to żeby było ciekawie bo ciekawość to pierwszy stopień do piekła a ja bardzo chce tam iść.
Jebać sensowność. ciekawość>all>sensowność.
blacktyger
Święty ... tyle lat ....
jarpen
moim faworytem numer jeden jest sn!per [i tak był tylko jeden kandydat]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.