Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomoc przy 2 komendach w cfg
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
Duczek
set gun ”weaponbank 1; "say ^0 CiacH^nCiacH ”
set gun ”weaponbank 2; "say ^0 He he ^n ale HS ”
set gun ”weaponbank 3; "say ^0 Uw4g4^n SzCzeL4m”
set gun ”weaponbank 4; "say ^03mam ^n Gr4n4t4"
set gun ”weaponbank 5; "say ^0M4m sTrzYk4wk3 I ^n nI3 z4w4ch4m sIę j3j użYć"
bind q kill; "say ^nNi3 tYm r4z3m"

Co jest tu źle bo pisze mi w et że unknown command !! plz help
nephit
po pierwsze nie rozumiem dlaczego ustawiasz wszystko pod 'gun'. jezeli tak bedziesz pisal to pod gun zostanie tylko ostatnia linijka. pod drugie za duzo tu tych cudzyslowow. poprawnie powinno to wygladac tak:

CODE
set gun "weaponbank 1; say ^0 CiacH^nCiacH"
i z reszta podobnie.

tak samo z tym killem
CODE
bind q "kill; say ^nNi3 tYm r4z3m"
tak powinno byc

nie wiem do czego Ci potrzebny jest ten gun ale jezeli chcesz to potem i tak osobno pod klawisze przypisac to radze wpisywac
CODE
bind klawisz "weaponbank 1; say ^0 CiacH^nCiacH"
conish
I, o ile moge zasugerowac, to daj se spokuj z tymi sayami. Nie dosc, ze ogolne to jeszcze kolorowe jak choinka na manhatanie...
jarpen
QUOTE(conish @ 18:46, 15 12 2005) [snapback]55756[/snapback]

I, o ile moge zasugerowac, to daj se spokuj z tymi sayami.

imo nie dość, że 1337a trudno jest rozczytać normalnemu ludziowi [takiemu np. jak ja] to i tak jest ogromny spam na pubie [nie mówie tu o dynocuunterze], chyba że chcesz tego używać na CW smile.gif
Swiety
QUOTE(Duczek @ 16:56, 15 12 2005) [snapback]55749[/snapback]

set gun ”weaponbank 1; "say ^0 CiacH^nCiacH ”
set gun ”weaponbank 2; "say ^0 He he ^n ale HS ”
set gun ”weaponbank 3; "say ^0 Uw4g4^n SzCzeL4m”
set gun ”weaponbank 4; "say ^03mam ^n Gr4n4t4"
set gun ”weaponbank 5; "say ^0M4m sTrzYk4wk3 I ^n nI3 z4w4ch4m sIę j3j użYć"
bind q kill; "say ^nNi3 tYm r4z3m"

Co jest tu źle bo pisze mi w et że unknown command !! plz help

Wyjeb te całe bindy w kosmos albo sam będziesz wyjebywany z serwerów za spam.
Na chuj kogo obchodzi to że wyciągasz noża albo strzykawkę. Wyciągasz lugera i pojawia się "ale HS" biggrin.gif ????

Najlepsze jest to:

"Uw4g4 SzCzeL4m”

No jeśli pozamienia się "a" na "4" to to jest bardzo pro i 1337. tylko już pro ani 1337 nie jest "szczelam".
Najpierw idz do szkoły i naucz się otrografii a dopiero poźniej zajmuj się graniem.
tester_beta
Bylem ciekaw... jak dlugo Swiety wytrzyma ^^

...<i nagle cos peklo, jak banka mydlana...>
Duczek
Święty omg...to było tak specjalnie szczelam....to nie ja tu jestem niedorozwój....a dałem sobie spokoj z tymi bindami...mam tylko ciach ciach
Swiety
QUOTE(Duczek @ 19:20, 28 12 2005) [snapback]56173[/snapback]

Święty omg...to było tak specjalnie szczelam....to nie ja tu jestem niedorozwój....a dałem sobie spokoj z tymi bindami...mam tylko ciach ciach

No to bardzo przepraszam.
Co nie zmienia faktu że bindy informujące jaką w tej chwili wyciągasz broń są bez sensu.
Co nie zmienia faktu że takie bindy są wyjątkowo warzywne jeśli zamiast do swojego teamu mówisz również do przeciwnika (zamiast say_team say)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.