Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dlaczego inni soldierzy grają z pfem
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
pawlik
jestem novice w ET, i chciałbym się dowiedzieć dlaczego inni gracze zaczynają grę np. z panzerfaustem czy snajperką a ja nie. Jak to zrobić żeby zacząć grę z inną bronią niż podstawowa?? sad.gif [email protected]
mdlosz
Żeby wybrac inną broń niż podstawowa musisz w limbo menu (tam gdzie wybierasz kim chcesz grać) nacisnąć LPM na sywetce broni i tyrzymając przycisk najechać na wybraną inną broń. smile.gif
st4rf!sh
jestem novice w ET, i chciałbym się dowiedzieć dlaczego inni gracze zaczynają grę np. z panzerfaustem czy snajperką a ja nie. Jak to zrobić żeby zacząć grę z inną bronią niż podstawowa??

Bo takie są założenia gry. Jeśli jesteś inną klasą niż soldat, to nie weźmiesz pfa, chyba że napiszesz swój własny mod. Snajperkę noszą coverzy, innym nie mieści się za pazuchą. A jeśli grasz medem, to nie weżmiesz nic innego niż smg.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.