NastyLACUER
0:14, 17 12 2005
Tutal będziemy zamieszczali osoby przyczyniające się do rozpadu atmosfery na scenie ET...
Ja uważam że za dziure ozonową w atmosferze sceny ET odpowiada PRYSZCZOJAD [PL].
Właściwie to on odpowiada za wszelkie zło tego świata łącznie z gradobiciem, el-ninio i stonką zrzucaną przez imperliastów (przepraszam przez pryszczojada)
A jak ta atmosfera rozpadnie się i już zupełnie jebnie to czym będziemy oddychać ? Nie każdy jest cybrogiem jak Tgcrap4, który pewnie potrafi oddychać wyłącznie na mieszance z 100% składem oparów dragów.
Do rozpadu atmosfery przyczynia się też Inco. Jak wszystkie dzieci wiedzą Inco jest pro i każdy chce być pro jak Inco, gdzieś zagubiła się przyjemność z gry, fun (pojęcie nie znane dla pro) czyli powoduje to rozpad dobrej atmosfery.
Następnym kandydatem jest Zaskro, bo jak z nim się rozmawia to 100% słow to kurwa chuj pizda etc czyli to bardzo źle wpływa na atmosfere.
Kid też nie jest bez winy. Kid prowadzi firmę sprzedającą nawozy sztuczne czy inny tam obornik. Opary z tych nawozów przedostają się do atmosfery i powodują jej rozpad.
W następnej kolejności mamy ludzi z nadwagą. Kleo i Frytka. Grubasy jak wiadomo bardziej się pocą, zjadają więcej kebabów niż np przeciętny ludź no ale później to muszą jakoś wydalić w formie stałej czy gazowej co oczywiście może powodować rozpad atmosfery.
Na koniec pozostaje Acid. Dobry ban na #wolfpl powoduje rozpad atmosfery pomiędzy Acidem i banowanym.
Bardzo słuszna idea. Jako pierwszego proponuję umieścić:
NastyLACUER !!!!
Brawo. Nie wiem jednak, czy to wystarczy? Po co się ograniczać? Może by tak jakieś małe biczowanko na najbliższym lanie? Albo podpiąć jaja do prądu? Niech ludziska też mają coś z zycia nie?
falubaz
13:42, 17 12 2005
panie i panowie-dziura ozonowa to wymysl ludzi ktorzy na aferach chca zbic pieniadze-takie jest zdanie mojego profesora. ale prawda jest taka ze powiekszanie i pomniejszanie sie dziury ozonowej to trwala tendencja ktora zawsze trwala. teraz sie wlasnie powieksza i od 2-3 lat nic nie slychac o dziurach ozonowych.
od 2-3 lat istnieje et i z wyliczen moich pobieznych wychodzi dopiero za 30-40 lat atmosfera sie zacznie rozpadac. nie ma powodow do paniki. tu wszyscy dzialaja na respiratorze.
a prawda jest taka ze najbardziej do rozpadu sie przyczynia niejaki WOLFszLAGIER ; o0o00o0o0o0o
tranx-san
20:20, 17 12 2005
jestem podobnego zdania, to wlasnie niejaki WOLFszLAGIER znany rowniez jako swiety - admin boarda et.pl od wielu juz lat banuje usuwa posty, zmienia je, przez co warzywa powoli odchodza od et.. co maja bidoki zrobic gdy na ich problemy typu "jak odpalic nowe mapy" czy "et mnie wywala z serwera z komunikatem client banned by punkbuster (Multihack #87346923)" ow osobnik odpisywal im zawsze "czytaj FAQ ty warzywie" przy okazji dajac pbma, czasami banujac!!!!111
blame WOLFszLAGIER
Authority
11:49, 18 12 2005
Ale także i tranx-san nie jest bez winy! Jego straszny avatar odstrasza wielu nowych użytkowników. Sam nie wiem skąd mam odwagę, aby to napisać... Może te opary Tgcrap4'a coś ruszyły...
ps. Siemka
nikczemnySELER
11:51, 18 12 2005
W zwiazku z ostatnimi wydarzeniami proponuje dodac do listy Mitosa.
Kontrowersje jakie wzbudzil kierujac sie kumoterstwem przy wybieraniu ekipy z cala pewnoscia psuja atmosfere na scenie.
W zwiazku z ostatnimi wydarzeniami proponuje dodac do listy Mitosa.
Kontrowersje jakie wzbudzil kierujac sie kumoterstwem przy wybieraniu ekipy z cala pewnoscia psuja atmosfere na scenie.
POPIERAM! CAŁA SWĄ BUJNĄ PIERSIĄ POPIERAM!!! Kumoterstwu nalezy powiedzieć STANOWCZE NIE!!!
MITOS NA STOS!!!
e tam, nie spinajcie sie tak, bo zachowujecie sie jak nolajfy jakies :d
mial prawo wybrac to wybral tych, ktorych widzi w reprze. Proponuje isc na spacer/piwo z kolegami, odpoczac od kompa ;]
kaurz ale ja to napisałam ironicznie

(((
blame meh :G
bo sie all tak buzuje, ze mitos to mitos tamto :F
TgcRap4
22:20, 22 12 2005
Ulozylem wierszyk o psusciu atmosfery:
Atmosfere popsujesz Ty
Atmosfere popsuje Ja
Nadeszly Swieta
Krwawej rzezi czas
Nadeszly swieta
Brodaty ciesla nie zatrzyma nas!
12 trupow w okolo pelno krwii
Choinka plonie, a pod nia lezysz Ty!
Zwiazana sznurem patrzysz na krwawa rzes
cala (słowo na p)ona atmosfera rozklada sie
poderzniete gardla i wydlubane oczy
nikt z Twojej rodziny nie ma juz glowy
na ich miejscu glowa kozla
w salonie petagram z krwiii
Atmosfere z!@#ales Ty
Atmosfere zjabalem Ja
Wigliii prysnal czar
I tak samo drogie dzieci bedzie z atmosfera na scenie et, jakis maniak wpadnie na jakies lan party i poderznie wszystkim gardla :C
QUOTE(TgcRap4 @ 21:20, 22 12 2005) [snapback]55963[/snapback]
Ulozylem wierszyk o psusciu atmosfery:
Atmosfere popsujesz Ty
Atmosfere popsuje Ja
Nadeszly Swieta
Krwawej rzezi czas
Nadeszly swieta
Brodaty ciesla nie zatrzyma nas!
12 trupow w okolo pelno krwii
Choinka plonie, a pod nia lezysz Ty!
Zwiazana sznurem patrzysz na krwawa rzes
cala (słowo na p)ona atmosfera rozklada sie
poderzniete gardla i wydlubane oczy
nikt z Twojej rodziny nie ma juz glowy
na ich miejscu glowa kozla
w salonie petagram z krwiii
Atmosfere z!@#ales Ty
Atmosfere zjabalem Ja
Wigliii prysnal czar
hepi hrismes andehepiniujer nawzajem
jakis maniak wpadnie na jakies lan party i poderznie wszystkim gardla :C
terroryści z Gruzji jak w teatrze na Dubrovik Final?
rychu7777
14:33, 28 12 2005
Zostalem zbanowany, wyskakuje mi jakies hardware ban. Co moge zrobic??
QUOTE(rychu7777 @ 13:33, 28 12 2005) [snapback]56161[/snapback]
s-(słowo na p)c na drzewo
st4rf!sh
12:56, 29 12 2005
salto ;x
Ej ziomy nie moge grać w ET. ET to esencja mojego życia, powiem więcej ET to całe moje życie, błagam, leże krzyżem i błagam pomóżcie bo ET to całe moje życie.
QUOTE(rychu7777 @ 13:33, 28 12 2005) [snapback]56161[/snapback]
Popełnij samobójstwo strzałem z łuku albo uduś się samemu poduszką.
Ja chce zobaczyć "bujna pierś" Ymmy , jeśli mi nie pokaże to odejde ze sceny i to bedzie jej wina.
Ja chce zobaczyć "bujna pierś" Ymmy , jeśli mi nie pokaże to odejde ze sceny i to bedzie jej wina.
eee.... ten... no....kurcze....oops.... zawstydziłam sie
SPIDIvonMARDER
21:40, 4 03 2007
Dziura ozonowa to sprawka Kaczynskich. Why? tóz sa tak grubi, ze sie nie mieszcza do tramwaju i musza do kibla czy sejmu (bez róznicy) byc rzadowymi limuzynami podwozeni, przez co jest wiecej spalin i >PUF< dziura!
To tez wina Giertycha. Nie wiem czemu, ale dzis mozna wszystko na niego zwalic.
IMO napisze do ABW ze smiejesz sie z Kaczynskich!!! Ale tak na serio to ja sie nie martwi o ich wyglad, gdyz nie kazdy moze byc tak urodziwy jak Jolie czy tam Pitt, ale chociaz mogli by jakos mowic po 'polsku' a nie cos tam pod nosem mowia o malpach w czerwonym...
A zeby nie bylo, ze offtopicuje to za dziure ozonowa uwazam wszystkich cheaterow
SPIDIvonMARDER
16:26, 5 03 2007
Czarna lista (tym razem na serio):
-cziterzy
-goscie spamujacy czata
-ci, co przyszli sobie pograc dla jaj (i np. strzelaja do swoich)
-lenie, czyli tacy, co tylko siedza w jednym miejscu i czekaja, az ktos im pod lufe podejdzie (nie mam na mysli tu snajperów itd., ale jesli tak sie zachowuje np. jedyny med w teamie to mocno wkurza)
-ludzie, co wchodzac na serwer widza, ze w teamie jest pieciu medów i zaden saper, wybieraja meda, mimo ze nie jest potrzebny. To gra zespolowa i trudno! Czasami trzeba dla dobra sprawy zostac nielubiana przez siebie klasa, ale dzieki temu sie mozna do czego przydac. O ile nadmiar medów jeszcze niesie ze soba jakies korzysci, to totalnie bez sensu jest nadmiar szpiegów. O ile na np. Fueldumpie 2-3 kamperów jest przydatnych, to na np. Goldrushu to juz debilizm, w sytuacjach, kiedy nie ma ani Fieldów ani saperów.
-Oczywiscie niepozadani sa tez ci, co maja niewyparzona gebe. Rzucanie panienkami malo fajnie wplywa na rozgrywke.
CYTAT
-ci, co przyszli sobie pograc dla jaj (i np. strzelaja do swoich)
No ja moze po swoich na ffa nie strzelam ale na powaznie to raczej nie gram : o
CYTAT
-ludzie, co wchodzac na serwer widza, ze w teamie jest pieciu medów i zaden saper, wybieraja meda, mimo ze nie jest potrzebny.
no to niestety wpadam na Twoja czarna liste, wybacz

((((((((((9999
btw. pierwszy raz od wyjscia nowego layoutu nacisnalem przycisk 'odpowiedz'. kolorystyka na 5+ =D
Ja bym tutaj dodał jeszcze nie które serki , na których dostaje sie kicki za friko
SPIDIvonMARDER
16:15, 6 03 2007
CYTAT(nephit @ 19:54, 5 03 2007) [snapback]60176[/snapback]
No ja moze po swoich na ffa nie strzelam ale na powaznie to raczej nie gram : o
hehehe.... mi chodzi o tych, którzy specjalnie szkodza teamowi. Wolf to nie zycie faktycznie nie trzeba byc powazny. Jaja sa dopuszczalne, jak nie sa zepsute, czyli nie szkodza rozgrywce i zolandkowi
Ciesze sie niezmiernie że mnie nikt nie wymienił x]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.