Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mod ET Pro...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody > ET.Mapping.pl
MARTIX PL
Witam mam takie pytanko, naprzykład przy łączeniu się z jakimś serwerem pochwili wyrzuca mnie i pisze że brakuje mi jakies pliki i tam są wyszczegulnione. Imoje pytanie jest nastepujące czy można zainstalowec naprzykład jeden po drugim Mod ET Pro 3.1.0 , Mod ET Pro 3.2.0, Mod ET Pro 3.2.4 bo na rurznych serwerach są urzywane inne mody więc czy coś to da rzeby niewywalalo za brak plików, to chyba tyle Dzięki.
shela
tak ... tylko po co .... gra spatchowana do 2.60 nie zadziala z etpro starszym niz 3.2.0
a de facto wystarczy rzucic 3.2.4.. ewentualnie jakbys bardzo chcial to mozesz to tego dorzucic pliki pk3 staszych wersji etpro. nie potrzeba naspisywac calosci
MARTIX PL
Rozumie dzięki.
egzystor
QUOTE(MARTIX PL @ 18:10, 2 02 2006) [snapback]56707[/snapback]

Witam mam takie pytanko, naprzykład przy łączeniu się z jakimś serwerem pochwili wyrzuca mnie i pisze że brakuje mi jakies pliki i tam są wyszczegulnione. Imoje pytanie jest nastepujące czy można zainstalowec naprzykład jeden po drugim Mod ET Pro 3.1.0 , Mod ET Pro 3.2.0, Mod ET Pro 3.2.4 bo na rurznych serwerach są urzywane inne mody więc czy coś to da rzeby niewywalalo za brak plików, to chyba tyle Dzięki.

Zalosne... Zamiast grac w ET lepiej siegnij po slownik ortograficzny.
Estaloth
QUOTE(egzystor @ 21:50, 3 02 2006) [snapback]56712[/snapback]

Zalosne... Zamiast grac w ET lepiej siegnij po slownik ortograficzny.

care?
egzystor
QUOTE(Estaloth @ 23:52, 3 02 2006) [snapback]56713[/snapback]

care?

dare?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.