Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: >> Team Poland ET <<
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
.ab]U[se.
Siemka

2 dni temu powstał serwer dla fanów Polskiej Reprezentacji o nazwie >> Team Poland <<
Stoi na niemieckich blachach, pingi polskich graczy sa od 45ms..
Został wrzucony konfing efterlista i 10 map ClanBase.
Jakbyscie chcieli popykać z reprezentacja czy sprawdzic swoj poziom skill to wpadać wink.gif

IP: 217.20.121.18:27960

Pozdrawiam
Lukward
odradzam ten serwer
Konik
Niby czemu odradzasz ten serwer?? To samo mozna powiedziec o Twoich serwerach...
MorFeuS
Szły słuchy, ze na tym serwerze laguje warpuje itp. A tak naprawde wszedzie ci powiedzą, że tutaj warpuje itd, gdy jest się bitym. Czy ten server to prawdziwa elita? watpie. ICP a raczej INEA jest najlepszym serwerem w Polsce.
Chcialbym też powiedzieć o serwerze ET.pl... Nie wiem kto 'zapodał' plotką i powiedział, że 'ET.pl to drugie ICP'. Nikt nigdy takiego czegos nie ogłaszał, ba nawet wolimy, aby ten serwer był dla wszystkich, nie tylko dla pro graczy (tak jak serwis et.pl, który nie został stworzony tylko dla GTW).
Lukward każdy się stara zareklamować swój własny serwer i pozwól konkurencji działac, a nie odradzasz graczom, by tam nie wchodzili. Niech wejda i sami sie przekonaja, kazdy ma inny... gust smile.gif
jarpen
dawniej tp to poziomem niewiele ustępował względem icp, ale to było jeszcze za czasów gdy obok tp stał provider-warzywniak.
wtedy team poland naprawdę był skillowy, ale to był okres końca 2005 i początku 2006, oba serwery non stop full i gracze z zachodu grali.
Lukward
CYTAT(MorFeuS @ 20:58, 18 03 2007) [snapback]60301[/snapback]
Szły słuchy, ze na tym serwerze laguje warpuje itp. A tak naprawde wszedzie ci powiedzą, że tutaj warpuje itd, gdy jest się bitym. Czy ten server to prawdziwa elita? watpie. ICP a raczej INEA jest najlepszym serwerem w Polsce.
Chcialbym też powiedzieć o serwerze ET.pl... Nie wiem kto 'zapodał' plotką i powiedział, że 'ET.pl to drugie ICP'. Nikt nigdy takiego czegos nie ogłaszał, ba nawet wolimy, aby ten serwer był dla wszystkich, nie tylko dla pro graczy (tak jak serwis et.pl, który nie został stworzony tylko dla GTW).
Lukward każdy się stara zareklamować swój własny serwer i pozwól konkurencji działac, a nie odradzasz graczom, by tam nie wchodzili. Niech wejda i sami sie przekonaja, kazdy ma inny... gust smile.gif

masz racje, sorry, wzorowałem się na tym co wiem, a nie mogę tego pisać publicznie ;P. To jest tylko moje zdanie, kazdy zrobi jak uwaza.
MorFeuS
@jarpen

Tamte czasy to były świetne sad.gif tęsknie za takimi klanami jak C4 czy poison... Ale jest jedna dobra rzecz: niedługo bedzie ET:QW więc może ta gra zyska troche popularności i będzie tak jak za dobrych czasów ET?? Jeżeli nie to trudno, poczekamy na RTCW2 i wtedy sie zobaczy. Jeżeli RTCW2 bedzie ssało to przechodze na bierki.

conish
Po pierwsze tego serwera (na tym ip) nie ma. Po drugie tajemniczy niczym Don Pedro z Krainy Deszczowcow niewatpliwie nigdy nie ujawni swojej super tajnej wiedzy na temat cziterow. W przeciwnym razie jeko cialo moglo by zostac odkryte gdzies w lesie juz za kilkadziesiat lat przy okazji budowy obwodnicy Bydgoszczy i Torunia. Bo co by mogl zrobic taki Fryta, gdyby ujawniono na niego kwity?!
Musze to sprawdzic, ale jesli wiek pozwoli bede staral sie o posade prezesa IPN dla Luk4warda.

Acha... pozdro dla windujacych tematy sprzed ponad roku!

Nawiazanie do Torunia i Bydgoszczy jest przypadkowe (pozdro Konik:) )
castaway
CYTAT(Lukward @ 15:14, 18 03 2007) [snapback]60291[/snapback]
odradzam ten serwer

tylko na taka wypowiedz cie stac? moze chociaz powiedzialbys czymze jest on gorszy od twojego, moze tym ze kazdy user nie musi zakladac na forum topikow, zawierajacych w swojej nazwie wlasnego wieku, poziomu skilla, czy dowsiadczenia z et. A moze banow za malo?
http://dtp.livenet.pl/gamesnet/forum/viewforum.php?f=6
wystarczy popatrzec... mozna powiedziec cos innego niz zal?
bt: tu mozna z toba pogadac, bo chyba admina nie masz?
zaraz lolskill bedzie łajnowal o skasowaniu mojego konta tu...ze cziter, i fejker etc.
Konik
CYTAT(conish @ 8:16, 19 03 2007) [snapback]60336[/snapback]
Po pierwsze tego serwera (na tym ip) nie ma. Po drugie tajemniczy niczym Don Pedro z Krainy Deszczowcow niewatpliwie nigdy nie ujawni swojej super tajnej wiedzy na temat cziterow. W przeciwnym razie jeko cialo moglo by zostac odkryte gdzies w lesie juz za kilkadziesiat lat przy okazji budowy obwodnicy Bydgoszczy i Torunia. Bo co by mogl zrobic taki Fryta, gdyby ujawniono na niego kwity?!
Musze to sprawdzic, ale jesli wiek pozwoli bede staral sie o posade prezesa IPN dla Luk4warda.

Acha... pozdro dla windujacych tematy sprzed ponad roku!

Conish napisamnie o obwodnicy Bydgoszczy i Torunia bylo przypadkowe czy pochodzisz z tamtych okolic?? (troche nie na temat)
MorFeuS
Golub-Dobrzyń FTW!
lam:.
Morfeus ICP juz ssie druta poziom spadl drastycznie ;[ Jakies nowe twarze zadnych znajomych ,... kicha
MorFeuS
Spadł bo wszyscy wchodzą na ET.pl serwer :DDD

Ale tak na serio to masz racje, zero nowych ludzi albo same fake'i :/ Ostatnio wszedłem sobie na Teleneta w okolicach 20, gdzie zawsze o tej porze był niezły poziom a teraz to nic, 0 skilla :O!! Chciałbym by wróciły czasy z serwerem Hunterow ;[
jarpen
to gdzie teraz się skillowo gra, bo jestem trochę nie wtajemniczony
MorFeuS
193.33.34.15:27960 tutaj;>
rudy^
OMG luk4ward polski szeryfie... nie odgrzebuj z dupy tematow ZOMZOMZOMZOMZOMOMG
MorFeuS
rudy^ Pan Luk4ward powiedział, że tych wypocin (naszych postow) nie będzie czytał i ma nas w czterech literach :D I zapodał nam oczywiście bl ^^ Tzn. przynajmnie mi :P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.