Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powtórne ładowania mapy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > To wszystko już było
topkiller
Otóż mam problem, gdyż na jaki bym nie wszedł server to gra ładuje mi się po 3-5 razy. Chodzi o to że wywala do windy i ładuje od nowa cool.gif . A nie chce mi się czekać 2 minuty zanim wejde na server;/. Poradzicie coś? tongue.gif
VeR
mam cos podobnego ale u mnie sie laduje raz i potem drugi raz ale juz szybciej i wbijam . to jest cos w configu bo moj koles na moim cfg tez mial cos takiego , mi to nie przeszkadza. [;
Estaloth
Mapa wczytuje się dwa lub więcej razy jeśli w cfg jest jakaś komenda z wartością niezgodną z ustawieniami serwera i wymaga vid_restart. Dla przykładu w cfg masz r_detailtextures 1, a cfg serwera wymaga by wartość była 0. Mapa raz wczytuje się z wartością 1, a drugi raz z 0, bo żeby zmiany odniosly efekt potrzebny jest vid_restart. Jeżeli gra wczytuje więcej niż 2 razy, to być może dlatego, że masz w cfg więcej niż 1 komendę która jest niezgodna z ustawieniami serwera i dla każdej vid_restart jest z osobna
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.