Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ET TJ MOVIE Oasis :)
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Fragmovies
tzwilk
http://rapidshare.de/files/16157806/TrickJumpsMovie.rar.html

Bede wdzieczny za wypowiedzi na temat tego filmu smile.gif
Ten był robiony tylko na probe w WMM czy wogole potrafie cos takiego zrobic i sie udalo smile.gif
Mam nadzieje ze sie bedzie podobac, nie zjedzcie mnie bardzo... wink.gif
W filmie ujałem wszystkie TJ jakie znam i potrafie wykonac, film ten jest przeznaczony raczej dla osob które dopiero zaczynąja przygodę z TJ wiec moze byc kilka naprawde prostych TJ, film ten jest także dopełnieniem mojego poradnika dot. TJ który możecie przeczytac na www.EliteET.glt.pl

Pozdrawiam wilcz3k smile.gif
blacktyger
yy nie chce robic reklamy, ale na tym forum sa linki do darmowych czitow, wiec jesli laska zbanowac kolesia, bylbym wdzieczmy.
tzwilk
QUOTE(blacktyger @ 10:33, 27 03 2006) [snapback]57258[/snapback]

yy nie chce robic reklamy, ale na tym forum sa linki do darmowych czitow, wiec jesli laska zbanowac kolesia, bylbym wdzieczmy.

Moze i link jest do strony nC, ale ja wcale nie kaze nikomu tam wchodzic i sciagac czitów, wrecz przeciwnie! PRZECZYTAJ DOKLADNIE CO TAM NAPISALEM !!! Ja tylko opisuje zasade ich działania i przestrzegan graczy przed cziterami, pokazuje jakie mogą byc konsekwencje (wlepiłem nawet tam obrazek z GLOBAL BANEM i opisalem dla przestrogi co moze sie stac gdy oszukujemy). Napisałem także jak unikać cziterów, napisałem gdzie nie grać itp. TEN LINK DO nC NIE MA NA CELU ZACHECANIA DO SCIAGANIA CZITOW TYLKO WRECZ PRZECIWNIE PRZESTRZEGA!!!
jarpen
na tym forum tez sa linki do czitow i co z tego.
co do filmu to tj fajne, ale przynajmniej 1 pominiety.
jakosc taka sobie.
rudy^
QUOTE(tzwilk @ 19:10, 27 03 2006) [snapback]57262[/snapback]

Moze i link jest do strony nC, ale ja wcale nie kaze nikomu tam wchodzic i sciagac czitów, wrecz przeciwnie! PRZECZYTAJ DOKLADNIE CO TAM NAPISALEM !!! Ja tylko opisuje zasade ich działania i przestrzegan graczy przed cziterami, pokazuje jakie mogą byc konsekwencje (wlepiłem nawet tam obrazek z GLOBAL BANEM i opisalem dla przestrogi co moze sie stac gdy oszukujemy). Napisałem także jak unikać cziterów, napisałem gdzie nie grać itp. TEN LINK DO nC NIE MA NA CELU ZACHECANIA DO SCIAGANIA CZITOW TYLKO WRECZ PRZECIWNIE PRZESTRZEGA!!!

pier.dolicie panie hipolicie... dry.gif
tzwilk
QUOTE(rudy^ @ 23:51, 28 03 2006) [snapback]57275[/snapback]

pier.dolicie panie hipolicie... dry.gif

Jakis problem co do strony?
Ty lepiej zmien ten avatars z tym "przepięknym" słowem...
BTW dzieki jarpen za poparcie smile.gif To juz pierwszy OFCJALNY movie wiec taki sobie smile.gif Jak sie spodoba to zrobie kolejny ale juz bardziej profesionalny moze w sony vegas smile.gif
rudy^
Ja tylko opisuje zasade ich działania i przestrzegan graczy przed cziterami, pokazuje jakie mogą byc konsekwencje (wlepiłem nawet tam obrazek z GLOBAL BANEM i opisalem dla przestrogi co moze sie stac gdy oszukujemy). Napisałem także jak unikać cziterów, napisałem gdzie nie grać itp.

powtorze: pier.dolicie i to rowno... rolleyes.gif

Ty lepiej zmien ten avatars z tym "przepięknym" słowem...

prawda ze piekne slowo?
kaurz
borze, rudy jaki ham
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.