Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: świąteczne hełmy czyli.......
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
cr^an
Witajcie!

Ja wiążę się z takim problemem (coś mi przychodzi na myśl:)). Mianowicie, chcę zmienić wygląd hełmu graczy, ale np, chcę żeby covert miał inny hełm niż reszta, oraz wygląd twarzy. Nie wiem jak to zrobić. Może mały help??

BTW. Jak zmienić kolor textu w vchacie??
conish
etmain/pak0.pk3/models/players/temperate/*

Tutaj masz modele. Domyslam sie wiec, ze wystarczy zrobic plik pk3 z taka wlasnie sciezka i wsadzic w odpowiednie foldery odpowiednie tga.

Swieteczne? Tzn krolicze uszka i kacze nozki ?smile.gif
Vaterland
Najlatwiej, tez najbezpieczniej jest zrobic wlasnego moda, w tym celu w katalogu glownym ET zakladaMY nowy folder i nazywamy go np VaterlandMod, zawartosc tego foldera to plik lub pliki typu .pk3, jezeli np chcemy zmienic np wyglad FG42 to musimy w archiwum .pk3 zrobic sciezke - models/weapons2/fg42/ i w ostatnim katalogu dodac zmieniony plik fg42_yd.tga!! Jak widac jest to poprostu sciezka do pliku z Paka0, ktory chcemy podmienic!! mniej bezpieczne jest zmienianie tego wprost w paku0, wtedy z tego co mi wiadomo mozemy miec problemy z gra na niektorych smile.gif servach Jak ktos nie wie jak zrobic .pk3 to pisac na forum, chetnie wytlumacze biggrin.gif :0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.