Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Logitech MX 510 - piszcie wszystko o tej myszy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy techniczne z sprzętem, sterownikami, systemami operacyjnymi > Myszki i podkładki
fuzzyPL
Logitech mx510 - swietna mysz do gry i nie jest az tak straszliwie droga.

Zalozylem ten temat z taka mysla, azeby pisac tu wszystko to co o tej myszy myslicie ale przede wszystkim na jakich ustawieniach gracie [np. bindy na przyciskach, mouse sensitivity]

Moim głównym problemem jest to, ze gdy gram na sensitivity 2.5 [bez smooth mouse, bez dodatkowego przyspieszenia] to czasami podczas bliskich dueli nie wyrabiam z obracanie, albo to, ze najzwyczajniej w swiecie konczy mi sie podkladka tongue.gif Macie na to jakies rady? //sensitivity 3 to za duzo, a 2 jest dobre ale za wolne...//
Robin26
hehe ja na tej myszce to gram na sensie 1.3 biggrin.gif
YANEK!
A ja na 0.75 jak kucam, i 1.2 jak stoję. To wszystko zależy od tego, jak masz ustawione w sterownikach do myszy. Mam ustawione na siódmą kreseczkę biggrin.gif
Pod mouse2 mam kucanie, mouse3 - pistolet, i mouse4 selfkill. Dobra, i tak już za dużo powiedziałem.
kaurz
ja mam pod kciukiem weaponbank 6 i 7, prawym reload i tyle.
gram na sensie 2 i defaultowym w sterach + 0 accel.
Swiety
mx510 jest do bani. Gram na niej tylko dlatego że dostałem ją od KID-a biggrin.gif Wole proste myszy bez wymyślnych kształtów w typie mx3xx.
Sensitivity to wyłącznie indywidualna sprawa każdego. Ponadto samo sensitivity w grze gówno mówi bo jeszcze trzeba doliczyć poprawkę na ustawienia w sterach.
conish
Swiety odp sie od mojej ukochanej. Powiedz wprost: masz mala dlon i mx510 jest dla Ciebie za duza smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.