Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolorowe prostokąty zamiast nicka
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
samuel666
Chcialbym sie dowiedziec jak zmienic swoj nick tak zeby zamiast liter np: FRAGGER (LOL)
Miec nick składający sie z kolorowych prosotkątów badź kwadratów. czasem spotykam gosci z takimi nickami np: czerwony prostokat, bialy prostokat, czerwony prostokat (czyli nickname skladajacy siez 3 znaczków)

Mogłby mi ktos napisac takiego binda z kolorami narodowymi Meksyku ? (Zielono-Biało-Czerwony)

czyli chodzi mi o " /name ...... "
admin-ewro
tez bym chciał wiedzieć jak oni to robią..
samuel666
Dzisiaj nawet gralem z takim graczek co mial takie znaczki przypominajace rogi - koleś o nicku Kozik

Zobaczcie te 2 fotki chodzi mi o takie coś mniej wiecej, te 2 znaki przed nickiem Kozik:

IPB Image

IPB Image
Zikmu
Jest program, ktory do tego sluzy niestety nie pamietam nazwy ale jak wpiszecie w google: Enemy Territory name special albo changer to chyba znajdzie.
MAGIRUS
hm...może to być ciekawe smile.gif zapodaj ktoś link lub nazwę tego programu
admin-ewro
szukałem w google i nieznalazłem ..
Zikmu
QUOTE(admin-ewro @ 23:40, 16 06 2006) [snapback]58062[/snapback]

szukałem w google i nieznalazłem ..

To wejdz na www.enemy-territory.com na forum i tam jest poruszony ten temat.
conish
Gdyby wam sie chcialo jak nie chce to nie byloby kaczorow na tronie.
http://www.board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=6298
admin-ewro
instalka:
http://www.white-skulls-germany.de/files/F...l_installer.exe
M4ch3n
dzieki za info a z mojej strony moge wam powiedziec ze te znaczki to jest kod ascii (czyt. aski) i na stronkach mozecie znalezc tablice z tym kodem, wklikac w cfg i tez bedziecie mieli takie znaczki biggrin.gif wpisuje sie go przytrzymujac alt i wkilkujac na klawiaturze numerycznej jakies okreslone liczby np: alt+789 to §
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.