Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komendy /guids /cheaters nie wyświetlają;
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
Muad`Dib
Cze ja tez wlasnie z tym zapytaniem co z tym guidem ??? Od pewnego czasu zauwazylem ze tez po wpisaniu tych komend ( \guids \cheaters ) nie wyswietla mi mojego guida tylko pisze [unknown] [win32] . Nie wiem co sie stalo gdyz zawsze mialem ciag cyfr ktore mi pokazywalo gdyz nawet podawalem go w CB czy jestem zmuszony przeinstalowac system czy jest mozliwosc przywrocenia poprzedniego stanu ?? Drazni mnie to gdyz czesto i gesto oskarzany jestem o uzywanie wspomagaczy a nie uzywalem tego gowna nigdy i wqrw... mnie ze scena ET coraz wiecej ma doczynienia z takim zjawiskiem jak Cheaters . Czekam na szybko pomoc thx i pozdr dla all milosnikow ET
Muad`Dib
ohmy.gif Widze ze nikt nie jest zainteresowany tym problemem no coz szkoda sad.gif .Wlasnie przeinstalowalem na nowo system zainstalowalem tez et na nowo i nic nie pomoglo dalej ten sam problem zamiast wyswietlac guids pokazuje mi [unknown] [win32] czytalem ze plyty glowne na chipsecie Intela maja wplyw na to ale nie mialem jak dotad problemu z tym moze cos innego ma wplyw prosze o pomoc jesli mozna . Pozdrawiam i czekam na szybka rade i pomoc .
Swiety
QUOTE(Muad`Dib @ 19:46, 2 07 2006) [snapback]58252[/snapback]

ohmy.gif Widze ze nikt nie jest zainteresowany tym problemem no coz szkoda sad.gif .Wlasnie przeinstalowalem na nowo system zainstalowalem tez et na nowo i nic nie pomoglo dalej ten sam problem zamiast wyswietlac guids pokazuje mi [unknown] [win32] czytalem ze plyty glowne na chipsecie Intela maja wplyw na to ale nie mialem jak dotad problemu z tym moze cos innego ma wplyw prosze o pomoc jesli mozna . Pozdrawiam i czekam na szybka rade i pomoc .

Nie ma się co dąsać obrażac na wszystkich i tupać nożkami. To że nikt nie odpowiedział to może też znaczyć że nikt nie wie jak rozwiązać twój problem, albo że twój problem był już opisywany na forum i nie ma sensu kolejny raz tego samego pisać.

A po części odpowiedziałeś sam na swoje pytanie. GUID jest generowany na podstawie numerów seryjnych podzespołów kompa, więc jeśli nic nie pomaga pozostaje wymiana płyty głównej albo granie z tym problemem (trzeba tylko olewać warzywa które widząć unknown myślą już że to cziter, gorzej z grą w CB).

No i hmmm ... dobra rada ??? Kupić cziterski soft i wtedy można sobie wpisywać guid jaki się chce.
Muad`Dib
Thx Święty ale sorry ze moj post zostal w taki sposob zrozumiany ale myslalem ze poprostu nikt nie zwazal na niego gdyz moze jest blachy . Moze tez moja winna ze bylem zbyt niecerpliwy co do mojego problemu i jeszcze raz thx za zainteresowanie siem tym . A co do uzywania lub nawet kupowania programow cheaterskich to sorry ale to niewypali wole grac jak dotychczas ale z " ulepszaczy gry nie skorzystam no niestety taki juz moj charakter jeszcze raz thx postaram sie rozwiazac problem w inny sposob a jak sie uda to podziele sie rada cool.gif .Pozdrowionko
M4ch3n
ja slyszalem ze niektore plyty glowne nie wyswietlaja guida
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.