Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska scena ET!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
tranx-san
Jestem na tej scenie juz ponad trzy lata (wtf?). Do niedawna jeszcze bylem aktywnym graczem rozgrywek klanowych, ostatnio z powodow prywatnych nie moge zbytnio grac.. przez ten czas ktory spedzilem na "scenie" widzialem wiele roznych cyrkow, oskarzen o czity, przepychanek.. rowniez na tym boardzie. Jednak to co sie dzieje teraz rozwala mnie calkowicie.
Wszystko zaczelo sie chyba od powstania et.owned.pl - kolejnego portalu o et, ktory mial byc (chyba) czolowym portalem na naszej scenie. Wszystko byloby piekne gdyby nie coraz szersze dyskusje o czitach i proby bratania sie czesci sceny z tworcami najlepszych haxow do et. Zdanie na scenie bylo ostro podzielone. Pozniej pojawily sie kolejne teksty, tym razem dotyczace znanych graczy(nie napisze czolowych, poniewaz czasy tych playorow juz dawno minely). Dzisiaj siedzac na ircu trafilem na kolejny sajt - http://www.calaprawdaoetpl.prv.pl/ - Jest to tekst ktory probuje za wszelka cene zdyskredytowac czolowke ircowego #wolfpl m.in. noone'a czy acida.
Pytanie brzmi.. co wy na ten temat sadzicie? Ja nie chce sie doszukiwac za wszelka cene prawdy, bo to akurat czy ktokolwiek ze starej czolowki uzywa, czy uzywal czitow mnie nie grzeje... interesuje mnie wasze zdanie, a w szczegolnosci poglad swietego, ktory zdecydowanie dluzej zna tych ludzi.
Nikogo nie bronie, ale wydaje mi sie ze ta cala akcja, ktora jest nakrecana teraz, to zwykly odwet warzyw. Z tego co pamietam, to elita #wolfpl, swojego czasu lubila grac mixy i mecze w lidze pif paf, gdzie wiadomo nie dawala szans swoim przeciwnikom. Ani noone, ani acid nigdy nie byli dla mnie graczami poziomu locka czy macka z FF, ale grac na pewno potrafili. Komu moze zalezec jeszcze na probie umoczenia ich z blotem.. Czesto na lamach roznych wypowiedzi pada nick "nrs" - Ta osobistosc sceny chyba znaja wszyscy - chyba najwiekszy na polskiej scenie clanhopper i wannabe pro... Moze to jego sposob na pozegnanie sie ze scena. A moze w kazdej bajce jest ziarnko prawdy i elita #wolfpl lubila sobie pospawnrejpowac z haxami biedne nub klany ? biggrin.gif

Zapraszam do dyskusji. smile.gif
kaurz
malo mnie to interesuje, bo:
1) nie idluje wolfpl i znam tylko tych, z ktorymi gram mixy etc.
2) nie sa to ludzie, ktorzy reprezentuja scene ET, tylko banda znajomych, ktorzy sie przy tej grze poznali
3) niech sobie haksuja etc, mnie to ogolnie (słowo na p)i

poczytalem troche tej stronki i ogolnie to nie wiem jak mam sie do tego odniesc... Moze dlatego, ze mam to gleboko, bo wiem jak wygladaja Ci ludzie i ich "zamkniety krag" znajomych. A, ze mu sie chce, to niech sobie pisze o nich te artykuly, niech sobie z nimi gada...

zreszta pamietam jak fejczylem kiedys w jakims cw calkiem niedawno i ktos sobie guidy zmienial, jakis wlasnie przedstawiciel opow z wolfpl or sth...
Termit
<Logitech`Noone> czy wg ciebie wygralbym tyle nagrod na lanach grajac na haxach?
<Logitech`Noone> to powiedz mi dlaczego mam komputer w domu wygrany, myszki, i medale ?

no nie pier.do.lcie ze teraz w ET sie paraolimpiady gra ?;o

A tak na powaznie , swego czasu w RTCW frytka aka noone mial banana na serku za wh od chyba mikrusa i smrod byl olbrzymi bo czit to byl ewenement z tym ze frytka byl wtedy sedzia CB i tlumaczyl ze testowal biggrin.gif w co czesc wierzyla a mi to latalo kolo dupy
Nie rozumiem po co wywody frytki na temat czesci graczy ktorych podejrzewa o czity a o wroblu poprostu pie.rdo.li , znam wrobla od dawien dawna grajac z nim i z andym w klanie ekocostam i DG i juz wtedy wiedzialem ze beda z nich ludzie a bylo to grubo sprzed czasow .dot
Kot to nie nar1da bo az tak kot popier.dolo.ny to nie jest biggrin.gif, kebab raczej popuscil tu wodze fantazji dla draki albo go boli ze jest bity w co watpie bo chyba zdazyl sie juz do tego przyzwyczaic .
Czesc graczy napier.dala badz napier.dalala na haxach na ffa i czasc pewnie to robi na klanowkach tylko nie mam pojecia kto , kiedys smierdzial mi wiesiek okrutnie wh ale pojechal na lan i sie chlopak wyczyscil
Ciezko jest mi zrozumiec po kiego hcu.ja wiara gra na haxach ; wogole analizujac haxy trzeba zrobic rys historyczny tej spier.dolone,j gry pelnej smie,ci tumanow i plebsu
ET byl bublem i totalna klapa , na poczatku oc.ipia.lo wszystko a w pewnym momencie i PB, na poczatku z racji ceny gry jak i jej klucza czesc graczy ostro !@#a.lo na ffa na haxach
Pozniej nastapil za sprawa ETPRO maly przelom , gre zaczeto traktowac nieco bardziej powaznie, wiekszosc silnych z RTCW przeszla do ET a klejkowcy i inni mistrzowie konfigowych ewolucji mieli pelne pole do popisu , skrypty ze shrugami, hitboxy w pi.z.dzie, prony , combo , mixy i cala gama smieci .txt
Pozniej kolejne ETPRO blokujace shrugi , pron i pewnie kolo 250 skryptow, gra troche znormalniala przez co poglebily sie roznice w skillu , nastapil dosc wyrazny podzial na utalentowanych i warzywa jak w RTCW i z tym czesc bylych pron skillorow i nie tylko nie mogla sie pogodzic siegajac po haxy , jednak glowna przyczyna haxow i tak pozostanie cena gry biggrin.gif i dostepnosc jej dla wszystkich
Swiety
Stronę http://www.calaprawdaoetpl.prv.pl/ robi albo jakiś debil (warzywo) albo robi sobie ktoś jaja.
Raczej to pierwsze patrząc na styl tekstu i brak zrozumienia pewnych rzeczy (co typowe dla warzywa).

Jakieś brednie o grupie trzymającej władzę w ET ? Czym niby ta władza miałaby się objawiać. Zabronią grać w CB, zabronią mieć własny serwer, zabronią grać z kimś tam, zabanują na kilku warzywniakach czy zabanują na #wolfpl ? (mała strata akurat)

Rozbijanie grupy ? że kurwa jak ? prokuratora się na nich naśle ?

Po pierwsze normalny człowiek najpierw zada sobie pytanie ? Jakim dowodem na czitowanie może być log a tym bardziej log z IRCa z rozmowy dwóch osób w tym osoby zainteresowanej bezpośrednio sprawą.
Przeciez spreparować taki log to nic trudnego, a poza tym jeśli powiedziałbym na IRCu albo tutaj - tak czituję jak skurwysyn to czy oznacza że naprawdę czituję czy tylko sobie robie jaja z kolesia ?

13:58:12] <Ac|D> ale my nie czitujemy oprocz seta
[13:58:23] <FRA|neC> wiem co sie swieci
[13:58:27] <FRA|neC> set wasz wszystkich kryje
[13:58:35] <Ac|D> no shit sherlock
[13:58:37] <Ac|D> przed kim kryje
[13:58:40] <Ac|D> to chyba my go kryjemy
[13:58:45] <Ac|D> lol
[13:59:36] <Ac|D> set jest tylko drobnym trybikiem w wielkiej maszynie cziterstwa i przekretow ;/

Przecież tutaj sobie Acid robi jaja z kolesia a ten tylko potwierdza że jest warzywem.

[14:11:35] <Ac|D> najwiekszy fun to grac na czysto i zeby wszyscy gadali ze czitujesz

I to jest kwintesencja wszystkiego.

Log z Gottim ? Gdzie tutaj jest dowód że ktoś czituje ?????

[12:54:56] <@member_bylego_aca> bo on admina ma na jakiejsc kampanii
...
[12:58:24] <@member_bylego_aca> powiedzmy ze mial naciski z gory zeby nic w tej sprawie nie robil

Tzn kurwa co ? grozili mu pozbawieniem życia albo spaleniem serwera ?

<po|son> reinstalowac et ze 4x w przeciagu roku mozna w celu usuniecia starych, niewykrywalnych haxow zeby zastapic je nowsza wersja

Tak kurwa nie reinstalujcie nigdy systemu i nigdy nie kupujcie nowych części bo was posądzą o czity.
Poza tym do usunięcia haxów nie trzeba reinstalacji ET biggrin.gif

<po|son> a dlaczego jak grasz na ffa to tylko na swoim servie gdzie masz admina?
<po|son> jest wiele innych, lepszych serverow gdzie graja swiatowej klasy gracze wolfa

Chodzi o icp :DDDDDDD

Poza tym Frytka to zawsze lubi opowiadać niestworzone historie biggrin.gif

I na koniec: po co set miałby zamieszczać na et.owned.pl te wszystkie logi ? Żeby samemu się wpierdolić ???
conish
Mam pewne przypuszczenia co do autora stronki o calej prawdzie. Nie jestem jednak pewny w 100% dlatego nie bede mowil kto to (chyba, ze poprosicie smile.gif ). Cala sprawa jest gowno warta. O ile jeszcze slyszalem od ludzi, ktorzy moga to wiedziec i sa godni zaufania, ze noone jechal na czitach na ffa, podobnie jak acid, o tyle nie slyszalem takich opowiesci o gottim i locku, a o zadnym z nich nie slyszalem by czitowal offi.
Podszywanie sie pod kogos, straszeniem prokuratorem, sadem (ostatecznym tez), mafia i zapraszanie do bialgego stoku sa dla mnie smiszne.

Wydaje mi sie, ze to wszystko kwestia zazdrosci. Ktos kiedys stal sie bardzo popularny bo mial serwery, pozwalal na nich czitowac coponiektorym, dostal gdzies @, gdzies umiescili jego nicka, a potem sie skonczyla przyjazn i zaczela sie smarkata wendeta.

A co do et.owned.pl... jakie to smieszne, ze az smutne. Set jechal po wszystkich cziterach a potem sie pokazal czerwony ! kolo nicka na yawnie. Potem opowiadal niestworzone bajki o przejeciu przez ruter ip. Ech... q3cpma ostatnia deska ratunku
Zico
Hmmm. Żeby dowiedzieć się kto zrobił te strone wystarczy spojrzeć na adres email :C.
Mnie tam osobiście wk#!@ia że np ludzie typu brc, abuser, reynevan (or smth) czy nawet snuffix mimo iż wpadli na haxach dalej sobie grają klanówki (nawet nie próbując zmieniać nicków poza snuffixem) ) i szczycą sie tym ze nikt im nic nie moze zrobić. Abuser podobno jest policjantem nawet. W takich momentach rozumiem Polskich kiboli :C.
Pozdro czystapieńćdziesiąt.
jarpen
abuser juz nie gra w klanie, moze to wlasnie czity byly powodem jego rozpadu. nie jest policjantem tylko w sw [sluzba wiezienna].
conish
oj, ma klan, ma. i gra w nim bez fejka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.