Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komendy, przeładowanie - dodatkowe teskty komend
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Skrypty
Tahrus
Witam tak jak w opisie chciałbym poprosić o skrypt jak zrobić aby:
Nacisne "V>5>4 (Jak się niemyle jest To Hello)
I żeby w dolnym chacie pisało np. Hi im are Tahrus.

I jeszcze jak zrobić aby po przeładowaniu broni(domyślny klawisz R, albo jak się skończy amunicja w magazynku to sam przeładuje)
W chacie pisało Reoalding, albo jakiś inny tekst.
Estaloth
Nie da się zrobić v54 & napisu, można sobie zbindować komendę bind x "vsay Hi ^6Hey i'm polacke"
Co do reloada to bind r "+reload; say_team reloading"

QUOTE(Tahrus @ 17:39, 24 07 2006) [snapback]58437[/snapback]

Hi im are Tahrus.

XDDDDDDDDDDD

@kaurz: +reload nie kur.wa reload :'O)
kaurz
1 - "bind x vsay hi Hi im are Tahrus."
2 - "bind x reload; say Reloading"

wpisz to w swoj cfg albo w konsoli dodajac przed bind / ( /bind ) - x to klawisz, pod ktorym bedziesz mial to zbindowane (przypisane)

(mam nadzieje, ze dobrze to napisalem ohmy.gif!)

p.s. nastepnym razem troche poszukaj, poczytaj etc, to nie boli...
Tahrus
Niedziała mi to ;/ W grze pisze /bind r reload<albo +reload>; say Reloadnig i niedziała w opcjach i controls zmienia reloading weaponas na <???>
kaurz
no to Tahrus, musisz przyjac to do wiadomosci, nie bedziesz mial warzywnego spamu.

@Est, o panie, nie klnij na mnie, jam jest tylko padawanem w szkole prosów.
Estaloth
Powtórzę raz jeszcze: piszesz w konsoli /bind r "+reload; say_team reloading" - gdzie r to guzik pod którym będzie zbindowany reload i musi kur.wa działać.
Tahrus
Ok działa ale w chacie pisze To reloading 2 razy nawet jak leciutko nacisne ;/. Aha i jeszcze jak robić z tym hi bo to mi też niedziała.
Swiety
Przeczytałeś FAQ ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.