Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.wolfenstein.blo.pl
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Varnd
Czesc.
Wiem pewnie mnie wybluzgacie itp.. nie chce zabierac uzytkownikow z tego forum zreszta i tak mi sie to nie uda ale chce przynajmiej zachecic was do odwiedzania czasami mojego forum chce zeby to forum sie troszke rozroslo.. jesli możecie powiedzcie jak je lepiej zarekalmowac...

PS;ehh pewnie i tak mnie tylko zbluzgacie.. no ale trudno

Pozdrawiam
Varnd.

zrobilem tez user baro to i on:

a to jego kod:
KOD
[URL=http://wolfenstein.blo.pl][IMG]http://img159.imageshack.us/img159/8047/wolfid5.png[/IMG][/URL]

zagladajcie tam czasem szukam moderatorów i adminów!
blacktyger
Tylko co jeszcze mozna o tej grze powiedziec? Zrob czitydowolfa.blo.pl to moze sie rozkreci...
Varnd
QUOTE(blacktyger @ 9:07, 28 07 2006) [snapback]58493[/snapback]

Tylko co jeszcze mozna o tej grze powiedziec? Zrob czitydowolfa.blo.pl to moze sie rozkreci...

ale tam będzie można znaleść czity.. tylko potrzebni mi ludzi.. do pomocy
Swiety
Popytaj się ludzi z netcoders - może ci pomogą.
conish
beda czity? a nowe? jak ten adres szedl ?
blacktyger
QUOTE(Varnd @ 11:16, 28 07 2006) [snapback]58496[/snapback]

ale tam będzie można znaleść czity.. tylko potrzebni mi ludzi.. do pomocy

Czyli chcesz zrobic forum ktore pomoze ludzia oszukiwac i byc postrzeganymi jako wredne k#!@y tak? Fajny jestes.
PRYSZCZOJAD [PL]
jako doswiadczony moderator tego forum w dziale dla poczatkujacych proponuje ci swoje wsparcie , uwazam ze czity to czesc gry a tkz pro nie moga sie z tym pogodzic bo sa betonami nie nadazajacymi za rozwojem esportu wink.gif
h4zi
bardzo dziwne podejście, czity cześcia gry.... to tak jak sterydy cześćią zdrowej sportowej rywalizacji? smile.gif)))
Varnd
zapraszam do wchodzenia na storne... chce zeby bylo duzo odwiedzin i zapraszam do pisania!
jarpen
nie, to et jest dodatkiem do czitow.
rzadko widze na alegro "najlepsze czity na dvd enemy territory gratis"
h4zi
w sumie to wali mnie kto używa czitów kto nie, bo to on psuje sobie przyjemność gry, a co do nowego forum to życze ci gl, lecz wątpie by to wypaliło, jest już dość dużo takich serwisów i można tam znaleźć niemal wszystko smile.gif mimo tego.. GL :
Salata
szczerze mowiac to jak sie patrze na tamto foru mto troche dziwne jest ^^ ale jak chcesz tongue.gif powodzenia ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.