Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak serwerów
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Pingi i lagi, Internet, przeglądarki serwerów
Mattyu
Witam
Mam pewien problem, ściągnąłem ostatnio et, spatchowałem do 2.60 oraz zainstalowałem ASE.
Wszystko ładnie pięknie tylko jedna sprawa, nie mogę wyszukać żadnych serwerów, tak samo w ASE.
Podobny problem mam w grze soldat. Kumpel mówi że może być to wina blokniętego portu. Proszę o pomoc smile.gif
Mick PL
QUOTE(Mattyu @ 16:49, 16 09 2006) [snapback]59033[/snapback]

Witam
Mam pewien problem, ściągnąłem ostatnio et, spatchowałem do 2.60 oraz zainstalowałem ASE.
Wszystko ładnie pięknie tylko jedna sprawa, nie mogę wyszukać żadnych serwerów, tak samo w ASE.
Podobny problem mam w grze soldat. Kumpel mówi że może być to wina blokniętego portu. Proszę o pomoc smile.gif

Sprawdź czy firewall nie blokuje gry i all seeing eye, sprawdź czy działa poprawnie internet tzn. czy stronki się ładuję i transfer jest odpowiedni. A jeśli nie masz zabezpieczeń antywirusowych i fire walla to pewnie virusy. Jeśli masz lana to admin mógł zablokować porty. Ja mam neostradę i jak skonfiguruję firewalla to wszystko działa.
jarpen
ja mam zablokowane porty i ase jakos mi dziala, wiec raczej to nie wina portow.
Mick PL
QUOTE(jarpen @ 21:24, 17 09 2006) [snapback]59053[/snapback]

ja mam zablokowane porty i ase jakos mi dziala, wiec raczej to nie wina portow.

Jeśli masz zablokowane porty to nie ma prawa ci działać. A pozatym jak zbloczą 27960 to nie tylko et nie zadziała... nie opowiadaj bajek poprostu ktos cię okłamał, to tak jak byś odłączył internet od kompa i się kłócił że dalej go masz. biggrin.gif
EMiL
Hmm no to jeszcze raz zainstaluj 2.6.0 jak niebedzie działało to niewiem ,bo jak masz ASE to powinno działać ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.