Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Haslo
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Śmietnik - czyli Wolfowy Hyde-Park
michal90
jestem nowy w ETi przy nie ktorych serwerach polskich prosi mnie o haslo skad je brac?? dzieki z gory za pomoc
nephit
Ja zgaduje najczesciej. A jak koncza mi sie pomysly to mama mi pomaga.
michal90
jak nie potrafisz pomoc to nie pisz glupich postow a jak nie wiem czegos a jestem nowym graczem to chyba mam prawo sie zapytac??
shela
QUOTE(michal90 @ 22:00, 22 09 2006) [snapback]59080[/snapback]

jestem nowy w ETi przy nie ktorych serwerach polskich prosi mnie o haslo skad je brac?? dzieki z gory za pomoc

pytanie conajmniej jest dziwne?
skoro jest haslo, to znaczy, ze ktos nie chce zebys tam wszedl
EOT
Swiety
QUOTE(michal90 @ 21:27, 22 09 2006) [snapback]59083[/snapback]

jak nie potrafisz pomoc to nie pisz glupich postow

No właśnie nie pisz głupich postów (i graj na serwerach bez hasła)
Termit
swoja droga to na poczatku ET zdarzalo sie grac klanowki na serkach bez hasla , lock team i dawaj biggrin.gif

haslo na polskie serwery zdobywa sie na zahaslowanych serwerach zagranicznych ;o!
Swiety
Ja pamiętam jeszcze lepsze akcje - granie klanówek na FFA na serwerze gdzie nie było nawet możliwości lock team - jest nas więcej to kopiemy każdego nie klanowca :OOOO i gramy spokojnie klanówkę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.