Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Couldn't load an official pak file - Tylko w etpro
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komunikaty błędów z ET
sparrow88
Na wstępie chciałem zaznaczyć że czytałem FAQ, i mimo kilkukrotnego reinstallu, oraz sciągnięcia WolfET.exe z różnych źródeł komunikat "Couldn't load an official pak file; please udtate itd itp" pojawia się nadal, ale tylko przy łączeniu się z serwerami etpro.

Jest to moja pierwsza instalacja ET od około 1,5 roku, czy w między czasie coś sie zmieniło poza eptro 3.26 czy patchem 2.60B?

Pozdrawiam
sparrow88
jarpen
a zainstalowales 1.02 i 2.60?
sparrow88
QUOTE(jarpen @ 10:44, 8 10 2006) [snapback]59262[/snapback]

a zainstalowales 1.02 i 2.60?

w przypadku 2.60 b ciężko to było nazwać instalacją, ale tak, wsadziłem te dwa pliki co tam były do katalogu wolfa.
conish
Sparrow, przeciez nie jestes tu nowy... :/
FAQ KU.R.WA!!!

Sciagnij cala instalke z innego zrodla. Sprawdz spojnosc dysku. Przeszukaj dysk za wirusami.
sparrow88
QUOTE(conish @ 11:23, 8 10 2006) [snapback]59264[/snapback]

Sparrow, przeciez nie jestes tu nowy... :/
FAQ KU.R.WA!!!

Sciagnij cala instalke z innego zrodla. Sprawdz spojnosc dysku. Przeszukaj dysk za wirusami.

conish czytaj, przeciez pisałem ze sciaglem instalki. a problem sam sie rozwiązał. Nie wiedziałem że 2.60b i 2.60 to całkiem co innego i że 2.60 instaluje sie normalnie jak 1.02. temat mozna zamknać/skasować
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.