Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dywizja Pr0^ w ET - Start
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
green-sc
Witam. Klan Pr0^ poszukuje osob ktore z checia zajely sie organizacja skladu do gry Enemy Territory. Odrazu moga sie zglaszac osoby ktore chcialy byb zagrac w barwach Pr0^. Chetnych prosze o kontakt pod email [email protected] Temat : Pr0^. wraz z umieszczeniem danych o sobie.
Shitbox
nazwe macie fajną..ale widze, że organizacja lol wahatfha lol..
shela
nie no super ... nie ma to jak szczegolowe informacje ohmy.gif
jarpen
jakbyscie byli pro to byscie dali kontakt na gadu-gadu. a jak nie daliscie gg to nie jestescie pro.
green-sc
QUOTE(jarpen)
jakbyscie byli pro to byscie dali kontakt na gadu-gadu. a jak nie daliscie gg to nie jestescie pro.

Proszę:
gg 2884673

Inforamacje jakie chcecie to wam podam.

Narazie sa takie ze gramy w grze America's Army no i tam odnosilismy swe sukcesy (1 miejsca w roznych polskich ligach). Byla przerwa i teraz zaczynamy od nowa z nowym pro skladem.

Nasza stronka ma awarie servera i bedzie zmiana wiec nie podaje. Jak bedzie server podam adres do stronki.
Server do ET powinien byc jak i server do TS'a.

Danych rekrutacyjnych nie podaje bo najpierw szukam osoby ktora by sie zajela organizacja skladu (rekrutacja) jak i cala dywizja ET.
falubaz
Wpisujcie miasta ktore chca grac w dywizji Pr0^.

Nowa Sól.
green-sc
??
nephit
JA PIERFSZY! PIERFSZY! MOGE?!?!
green-sc
QUOTE(nephit)
JA PIERFSZY! PIERFSZY! MOGE?!?!

Jasne odezwij sie na gg.
st4rf!sh
QUOTE(green-sc @ 19:30, 10 10 2006) [snapback]59295[/snapback]

Jasne odezwij sie na gg.

A przez mikrofon nie można? oO
tranx-san
ja jestem pro i nie musze sie zapisywac do zadnego klanu!

ps. Plock sie przylacza do akcji faluba ;o
ymma
Ty tranx jesteś jedyny pro w Płocku, a Toruń jest caly pro i najwyżej to do niego można się zapisać ^^
A na gg to ja pisać nie będę, bo gg jest dla szczyli i jak się jest pro jak cały Toruń, to się kurna przez satelite komunikuje i se można nawet z kosmitami gadać, a kilku już nawet przyleciało i nam radio udoskonaliło a nawet dyrektora przysłali w ramach serwisu i teraz każdy i wszędzie może słyszeć jaki to Toruń jest pro! I kto mi wyskoczy he?
tranx-san
widzisz Kasiu, moze i torun jest pro, ale tylko moje miasto ma jedyny w europie most ktory juz od 3ch lat czeka na swoje drogi dojazdowe - widocznie konstruktorzy bali sie ze konstrukcja moze nie wytzymac i most pojdzie sie przyslowiowo "je.bac". Przynajmniej jak nie ma do niego drog to dluzej psotoi i dluzej bedzie cieszyl oko swoim widokiem... pozatym jako jedyne miasto na swiecie ktore zyje dzieki rafinerii i wytwarzaniu paliw, ceny benzyny w moim kochanym miescie sa najdrozsze w kraju! teraz wiadomo czemu jestesmy pro i nie musimy sie zapisywac do zadnego klanu...

ps. faktycznie gadu gadu jest dla szczyli, ale ja tam czasami lubie posciemniac komus wysylajac te zaje.biste emoty biggrin.gif
jarpen
ja moge sie pochwalic najwiekszym smrodem w calym naszym pieknym kraju i obwodnica, ktora jest jedyna w swoim rodzaju i tym samym niepowtarzalna, bo: niczego nie obwodzi, biegnie przez srodek miasta i sklada sie z pieciu rond. pozatym jako jedyne miasto na swiecie ktore zyje dzieki wytwarzaniu pradu i ciepla mamy je najdrozsze w polsce! teraz wszyscy wiedza dlaczego jestesmy pro i zaje.ba_lismy gitare na koncercie ksu.
falubaz
Nabijacze postow!!!11111111111 Spamerzy!!!!!1111111111

Powinniscie dostac PBM!
ymma
Zgadzam sie!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.