Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W:ET w osobnym oknie?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
sartoris
Witam!
Takie nietypowe pytanie mam i proszę o pomoc w jego rozstrzygnięciu: czy istnieje sposób (a jeżeli tak to jaki?), aby uruchomić W:ETa w _osobnym_, niezależnym oknie, tak aby można było się przemieszczać swobodnie pomiędzy grą a inymi aplikacjami?
Jeżeli ma to znaczenie: pracuję pod Win2K.
Pozdrawiam
sartoris
sartoris
OK
Głupio jest odpowiadać samemu sobie, ale właśnie znalazłem rozwiązanie: Enemy Territory Window Control. Daję linka, może się komuś przyda:
http://www.rtcwfiles.com/file.info?ID=19151
Pozdr
sartoris
czlowiek
magiczna kombinacja ALT + Enter
BARABARpol
sorry człowieczku ale nie u wszystkich dziala alt+ enter.mam win 98se i niestety.Owszem jak damy w opcjach et niepełny ekran gry to mozemy poruszac sie po innych swoich plikach(np.gg)ale osobiscie gorzej mi sie gra na małym ekranie.
czlowiek
QUOTE (BARABARpol @ 15:21, 6 11 2003)
sorry człowieczku ale nie u wszystkich dziala alt+ enter.mam win 98se i niestety.Owszem jak damy  w opcjach et niepełny ekran gry  to mozemy poruszac sie po innych swoich plikach(np.gg)ale osobiscie gorzej mi sie gra na małym ekranie.

wlasnie sprawdzalem na 98se i alt+enter dziala
druga sprawa w opcjach jest super ukryta opcja full screen Yes / No
maly ekranik to sobie mozna wrzucic czekajac na slot i w miedzy czasie gadac na irc

PS. brapaPol prosilbym o nieprzekrecanie mojego nicka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.