Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strone serwera et
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
admin-ewro
Chciałem Was serdecznie zaprosic na moja oficjalna strone serwera MSi E-WRO ET. rolleyes.gif
Moja strona ET

Pozdrawiam. smile.gif
ymma
e-wro? ohmy.gif Moje szczere i gorące kondolencje. Nie wiem w sumie jak teraz, ale kilka osób z v3 miało tą wątpliwą przyjemność być użytkownikami i było to w jakimś tam stopniu jedną z przyczyn rozpadu v3. Łącze to do ściągania szybkie i tanie, za dnia pingi w ET dobre, ale wieczorem horror. Nasz cl i tl zarazem regularnie miał ping 400 - 800 co nie wpływało korzystnie ani na jego gre, ani tym bardziej na samopoczucie, co odbijało się na wszystkich ^^ Koniec końców ci co mogli zmienili na neo. Jednak, to było już jakiś czas temu, może coś się zmieniło na lepsze, tyle, że wątpie.
admin-ewro
Chyba wiem o kogo Ci chodzi-"logic"??
Teraz troche sie poprawiło.Na lanie z ta siecią mozna pograć.

Pozdrawiam
Swiety
OMG ROTFL - poczytajcie regulamin

CODE
Nie "szantażować graczy" (np ."jak wyjdziesz tyłem to polecisz" - mapa bartery).

CODE
zabrania się wchodzenia do bazy przeciwnika w celu zabicia go (lub ich) zaraz po ich odrodzeniu się (SpawnKill).

Nie wspominam o kickach za spawnkill czy selfkill.

Wy wszyscy bierzecie te regulaminy z jakiegoś jednego źródła ?

Ymma coś powiedziała o pingach - jednym słowem - kolejny warzywniak - co widać mn po wypowiedziach userów na tamtejszym forum. Ja bym wstydził sie to reklamować, na plus dobra stronka o serwerze.
Widze że wokół tego serwera stworzyła się taka mała scenka biggrin.gif
admin-ewro
tam przeważnie graja ludzie z sieci (standartowo gra 12 osób a lanu) oraz kilka zaprzyjaznionych osób -stałych bywalców serwera. Wiec mozna powiedzieć ze to taka mała scenka et.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.