Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wiem, że nie na temat, ale...
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Milo93
Jakieś 2 miesiące temu poznałem prawdziwe bóstwo, ale nie wiem jak wyznać jej miłość. Proszę o rady tylko doświadczonych smile.gif
falubaz
Powiedz ze ja kochasz!!!111111111111111111
Swiety
Jak zdobyć serce dziewczyny ??

Najlepiej wykroić tasakiem z ciała.
tranx-san
Milo93, to 93 to data urodzenia? jezeli tak, to zapomnij na razie o kobietach, skoncz sobie z 16 lat wtedy dopiero zaczynaj cokolwiek..

jezeli chcesz zdobyc serce kobiety, poza sposobem opisanym by swiety, masz trzy opcje glowne.
1. jedziesz na typ skur.wysyna - pokazujesz jej odrazu ze ci zalezy i niczym james bond wykladasz jej wszystko na tacy "wiesz bejbe, pragne cie!". Od czasu do czasu walisz po twarzy, zeby wiedziala ze nigdy lancuch dluzszy niz do kuchni nie bedzie...
2. jedziesz na typ intelektualisty - pokazujesz jej jaki jestes "mondry i oczytany". Ona ma ciebie chciec i o ciebie walczyc... jestes jedna wielka zagadka, ktora zawsze ma dobra rade pod reka.
3. jedziesz na typ romantyka - zapie.r.dalasz z mandolina pod jej okno i spiewasz serenady, piszesz wiersze a jak nie umiesz kopiujesz czyjes podajac ze to twoje, kupujesz kwiatki, zapraszasz na kolacje z czerwonym winem na deser, dodatkowo cytujesz szekspira w oryginale, a bedzie twoja wink.gif

jezeli laska ma do 15 roku zycia i nie jest pusta, nie polecam pierwszej opcji, bo mozesz zabic.
jezeli widzisz ze laska jest niesmiala, lubi czytac ksiazki, czesto wiersze, to jedz na typ numer 3
jezeli laska natomiast to jakis sci-fi geek, ktos kto sie b.dobrze uczy, jest nadwyraz inteligentny, jedz na typ numer 2
typ numer 1, polecam glownie dla typowych z dowpipow blondynek, ktore lubia czuc jak mezczyzna dominuje, od czasu do czasu strzeli w pysk, zer.znie jak szmate, etc... sa kobiety ktore poprostu lubia adrenaline, zapach niemytego przez dwa tygodnie faceta ;d
Milo93
Wielkie dzięki tranx-san chyba zdecyduję się na wariant nr 2 smile.gif
pech
wiesz zalerzy czy jest to milosc niejednostronna.
MorFeuS
Miłość Platoniczna jest z pewnej strony piekna smile.gif
Milo93
Ona se chyba upatrzył innego, a zmoich tajnych obserwacji wynika, że jest to mój najlepszy kumpel,a że ją kocham to usunę się w cień. Chcę dla niej jak najlepiej.
blacktyger
w00000000000000000000000000000t.
falubaz
CYTAT(Milo93 @ 19:33, 19 03 2007) [snapback]60344[/snapback]
Ona se chyba upatrzył innego, a zmoich tajnych obserwacji wynika, że jest to mój najlepszy kumpel,a że ją kocham to usunę się w cień. Chcę dla niej jak najlepiej.

Wygrales nagrode za post dnia.
Milo93
A nagrodą jest...

trututututudum - kop w dupe smile.gif
metyu
imo sam sie kopnales ;o
kosynierka22 pl
Milo93 ........toz to jeszcze prokurator :P :D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! < zart >
TheOtherS!de
Och te kobiety z nimi źle beż nich jeszcze gorzej :)

QbicA
ehh MILO powiedz ejj to i ona zrobi z tym co zechce i koniec :)) IMO
SPIDIvonMARDER
Zaproś ją na herbatę, a potem pokaż ET. wub.gif
RavenX
Jest jeszcze szybszy sposób. Idź do niej zainstaluj jej et i jak się jej spodoba i zobaczy jaki z ciebie gangsta to będzie od razu twoja.
Kamae
Powiedz jej co do niej czujesz, bedzie musiala wybrac, jezeli wybierze tego twojego kumpla to znak zeby sobie odpuscic ;) <przynajmniej chwilowo, hehe>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.