witam kupiłem sobie nowy dysk twardy segate Baracuda 160GB Cdkey ładnie pięknie jest ale gdy chce sprawdzic czy mam Guida to pisze "Unknown". Co jest nie tak z dyskiem probowalem juz wszystkiego i nic mile widziana jakas sensowna porada
moze to ma cos do rzeczy [watpie], ale dysk moze zamiast master jest ustawiony na slave
Witam. Mam podobny problem co miał Ant1. Otóż mi też nie wyświetla guida, próbowałem już re-installować ET lecz to na nic się zdało. Może Wy pomożecie. Wrzuce dane tech mojego kompa:
AMD Sempron 2800+
1,61GHz, 512 mb ram
Radeon X1300
Płyta główna: Asus K8N4-E SE
Proszę o udzielenie pomocy, bo już sam nie wiem co robić...
scarab666
10:22, 27 07 2007
chodzi wam o tego guida z gry??
otwieracie konsolę (~) i /guids to wszystko
a jak nie ma to reinstal
Moge sie mylic ale ET chyba tworzy oddzielny plik z GUID'em ktory mozna edytowac
scarab666 - zobacz co napisałem w 1 poście. Już próbowałem re-installować grę, na nic się to zdało. Nie wiem co robić by ten guid się wyświetlał, ludzie patrzą na serwach i jak zobaczą UNKNOWN to już od czitów mnie wyzywają.
scarab666 & twt
xD? zal i rozpacz? komenda /guids zobaczymy guidy wszystkich graczy na servie, są to etpro guidy, które się zmieniaja tylko i wyłącznie przy zmianie płyty głownej, karty sieciowej(?!) , dysku lub przy użyciu specjalnego programu..
w et tworzy sie pliczek ETKEY, którego NIE MOZNA edytowac, mozna go jedynie usunac...
jak to nie można?
otwórz za pomocą notatnik i zmieniasz cdkey
Ej, a może to trzeba coś wpisać w cfg i będzie taki jak chcesz oO?!
Gdyby można było zmieniać pb guida za pomocą 'notatnika' to bym biegał z pb guidem, "c@#! ci w dupe lamo" bylbym fajny? a inny biegałby z etpro guidem wiesia i pb guidem "hax always win". ściągnij program, w którym możesz zmienić pb guida na pb ss..
Wszystko ok, fajnie że się dyskusja zaczęła, ale pomożecie mi ? Bo jak na razie nie widzę żadnej rady :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.