Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forum Online - po dłuższej przerwie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Forum Serwisu www.enemyterritory.pl > Forum Techniczne Boardu
gatess
Jak zauwazyliście wracamy po nieco juz dłuższej przerwie do życia, zaczynamy od boarda, który został nieco odswiezony (lżejsza skóra) , kolorystyka nawiązuje oczywiscie do nowego "et.pl", który ruszy na dniach.Prosze o zgłaszanie ew. błedów i literówek (upgrade robiony był na szybko, skupialiśmy się raczej na serwisie).

Proszę moderatorów i adminów naszego boarda o sugestie i uwagi na PW.

Pozdro.
Gatess
jarpen
jest troche za maly kontrast tekstu postow z tlem
brakuje tez starych znaczkow z rangami
rudy^
True.. ledwo tekst widac :/
gatess
poprawi sie wszystko, takze czym wiecej waszych uwag tym lepiej :>
D!z3l
Ja tam nie mam żadnych uwag, jest lepiej niż poprzednio ^^.
rudy^
bedzie lepiej jak duzo osob bedzie pisalo :/
MorFeuS
Napewno bedzie wiecej osob na tym forum. Co jakis czas stara gwardia tutaj wchodzi, bo nie ma co, ale te forum jest jedyne w Polsce... Mysle, ze potrzeba tylko kilku osob, co by pisalo nowe tematy, np o jakis ligach nowych czy turniejach.
jarpen
f1, jest ok.
wystroj forum przypomina dawny, w ciemnym barwach, ktory byl najlepszy ze wszystkich smile.gif
poza tym forum imo zasmiecaja dzialy: boardy klanowe i reprezentacji.
nic nowego widac tam nie pisza, a tylko zawala miejsce
gatess
I tu ukłon w strone Swietego, moze postrząta tu na wiosne :] ?
blacktyger
Hmm co sie przyzywczajam do jakiejs skorki to zmieniacie ;-D. Powiedzmy, ze moze byc.

I tak najwazniejsze jest:

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

;DDD!
MorFeuS
A mi tutaj troche opcji brak, ale to moze ze wzgledu na komputery w szkole (w domu neta nie mam! :C Czekam az zaloaz). Zauwazylem ze na kafejce a w szkole te same strony wygladaja inaczej :U
falubaz
Mi to kompletnie lotto jaka skora, jakie kolory. Ale czcionka moglaby byc ciut jasniejsza.
gatess
falubaz , moze czas wymienic monitor na kolorowy, bo chyba odcienie szarosci juz nie wystarczaja :DDDD
tranx-san
juhu! po krotkiej przerwie powrocilo forum, ja w sumie tez...
ladnie chodzi, kolorystycznie mi odpowiada, cud miod...

gj gatess!
MorFeuS
Eee tam wyglad nie ozywi forum, tylko uzytkownicy :C A narazie to widze tylko te same nicki :/ !
conish
A szlag by Cie gatess. Byles nieaktywny, ja bylem ownerem najnizszego_aktywnego_numerka.

BTW. odcienie szarosci>spadl snieg na forum i wsio biale.
MorFeuS
Jak juz wspomniales o sniegu - w Londynie sniag pada!! Nie widzialem sniegu od 2 lat i wkoncu moje modly sie spelnily biggrin.gif sypie tak jak na zakopiannce ^^
tester_beta
CYTAT(MorFeuS @ 13:17, 8 02 2007) [snapback]59983[/snapback]
Jak juz wspomniales o sniegu - w Londynie sniag pada!! Nie widzialem sniegu od 2 lat i wkoncu moje modly sie spelnily biggrin.gif sypie tak jak na zakopiannce ^^

-imo offtop-

Ok wiec tak..
-kodowanie jest do dupy..
np: Uşyta przestrze� dost�pna dla za��czników Unlimited z Unlimited" o.0

-szybka edycja.. dziala.. ale nie na tym forum..

-strzalka przy nicku w postach po lewej.. jest niewidoczna .. chyba, ze sie na nia najedzie.. (trafilem przypadkiem)

-za maly kontrast czcionki do tla..

to tyle krytyki.. tongue.gif
gatess
Rzeczywiscie szybka edycja nie działa, co do kodowania, forum jak i serwis uzywa teraz UTF-8, i czesc plikow trzeba poprawic, zajme sie tym jak najszybciej. Dzieki za uwagi i spotrzezenia.
Jezeli cos jeszcze znajdziecie piszcie :]

falubaz
I zrobic cos zeby w pasku od przegladarki bylo co kolwiek, bo jak narazie mam Mozilla Firefox. A w zakladkach zamiast nazwy to mam adres. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.