Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy program do EnemyTerritory - MaxCounter
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Max1414
Zapraszam do obczajenia tego programu: http://www.etpl.forall.pl/infopage.php?id=19 ... cały opis znajdziecie tam więc nie ma sensu go tutaj wklejać.

Również prosze o idlowanie : #MaxCounter.et
Lukward
Witam, po nicku wnioskuje, ze jestes autorem owego programu. Otoz gratuluje pracy, ale jak dla mnie uzywanie go jest w pewnym sensie oszukiwaniem i ulatwianiem sprawy. Ingerowaniem w rozgrywke, nie wiem co jeszcze. Co do wyswietlania kto zabil i ile ma fragow itp. O tym niech admini zdecyduja tak samo jak z pozwalaniem na tego typu programy jak dyno counter. Ta 2 opcja wiaze sie z pewnym czitem, dlatego osoba niewiedzaca o maxcounterze moze latwo go posadzic o to. Jak dla mnie takie opcje typu liczenie spree to tylko przybliza ET do quake3 czy innych nawalanek, gdzie liczy sie tylko ilosc fragow. Zauwazylem na pewnym serwerze, ze dopoki nie wlaczyli spree dopoty gra byla przyjemna, potem to tylko kazdy robil na wlasny rachunek, a jak wiem ET nie daje mozliwosci gry w deathmatch, poniewaz gra sie axis vs allies i vice versa, a nie gracz vs gracz(e). Jak ktos gral w typowe deathmatche i ET to rozumie roznice.

Dlatego do Twojej wiadomosci, admini tylko maja wiecej do roboty gdy ktos korzysta z Twojego programu.

p.s Twoje umiejetnosci mozna wykorzystac w lepszych celach, uwierz mi wink.gif
Gladki
Programik wcale nie jest czitem wink.gif ale i tak w takich ligach jak CB i ESL ten programik bedzie uwazany za czit i nie bedzie mozna go uzywac tongue.gif ot co.
Kossta
a ja mam problem z tym jak gram i naciskam ctrl to mi nie wyskakuje za ile wybuchnie bo mam kucanie pod ctrl jak to zrobić żeby tak nie było smile.gif
Gladki
Na stronce wszytsko dokładnie opisane thumbsup.gif
Lukward
CYTAT(Gladki @ 16:19, 7 03 2007) [snapback]60187[/snapback]
Programik wcale nie jest czitem wink.gif ale i tak w takich ligach jak CB i ESL ten programik bedzie uwazany za czit i nie bedzie mozna go uzywac tongue.gif ot co.

Zgadzam się co do drugiej części zdania (nie do końca w sumie, bo oni patrzą na to jako coś ponad ET i pb), zaś co do pierwszej kłóciłbym się (bez dyno countera nie jest, czytaj cheat=ułatwienie).
Gladki
CYTAT(Lukward @ 17:51, 8 03 2007) [snapback]60198[/snapback]
Zgadzam się co do drugiej części zdania (nie do końca w sumie, bo oni patrzą na to jako coś ponad ET i pb), zaś co do pierwszej kłóciłbym się (bez dyno countera nie jest, czytaj cheat=ułatwienie).

Wiesz kazdy inaczej odbiera ten prog. ja naprzykład wogle go za takowego nie uwazam turned.gif Reszta ludzi twierdzi ze nie które opcje sa w nim cheat'ami tongue.gif wiec zdania sa podzielone. pozdro
conish
Proponuje sie na przyklad zapoznac z punktem 8.4 zasad cb.
Gladki
Ja wiem jakie sa zasady i dlatego mówie w CB i ESL ten prog. bedzie traktowany jak cheat turned.gif
pech
Ja i tak takich programów nie uzywam. Moim zdaniem robienie takich programów jest kierowane do tych kturzy ET sprawaia klopoty i nie daje im radosci gra. Ludzie koncentrujcie sie na grze a nie szukaniu jakis "bezsensownych"programow;]
Salek
ze Ci liczy liczbe kili to ok ale wkurzaja mnie ludzi co uzywaja dynocountera zamiast ustawic to zeby wyswietlalo sie tzw.echo to oni uztawiaja to na chacie i juz dynamit nie jest zaskoczeniem bo wiadomo kiedy od niego odejsc....a takto moglby zabic kogos...

moze to jest glupie co napisalem ale bardzo mnie to wk#!@ia takie jest moje zdanie
MorFeuS
Mi ET już zadnej radości nie przysparza, powiem więcej, zaczynam się tą gra nudzić. Czy taki programik może przywrócić mi zabawę? Watpie. Pozatym tego typu programiki czasami przeszkadzaja w grze, a czasami sa uznawane za pewnego rodzaju cheaty. O ile dobrze mi wiadamoa, jak i również wam (wnioskuje z w/w postów) dyno counter jest nie dozwolony. JEDYNIe z czego bym mógł korzystać to z mp3 control, ale to raczej tez odpada, skoro moge bez problemy uzyc minimalizera i w winampie sobie zmienic jakiś utwór.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.