Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Game Integrity #20004 ( ; Blad, kick. | Debian Linux kde
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Problemy z PB
hexer

Jak dolacze do gry, to po pewnym czasie ( 30 sekund - 1 minuta ) ;P dostaje kicka z takim oto tekstem.

Linux Debian / KDE 3.5
conish
W zasadzie wiekszosc takich bledow wynika z bledow w pakach ktore sa w etmain. Wyjsciem zazwyczaj jest reinstal i uzycie tylko tych pakow, ktore sa na pewno dobre. Dobrze jest tez zrobic update pb na to wszystko.
MorFeuS
Pamietaj tez rowniez, aby przy instalacji usunac stare smieci z folderu ET, gdyz czasami instalacja nie pomoze, jak nie usuniesz starych plikow.
hexer
Dalej ten sam problem, update'owalem pb, patch'a zainstalowalem od nowa ( 2.60b) i mnie kopie.

Czesto w grze wyskakuje mi jakies powiadomienie z pb
CYTAT
Punkbuster hack serv cg_tracerwidth

Dokladnie tego nie zcytowalem bo zapomnialem zapisac, ale ta komenda jest dobra, i nie wiem czy mam w configu cos nie tak .. Ma ktos jeszcze jakies pomysly?
conish
Komenda cg_tracerwidth ma miec wartosc 0.8. Twoja taka ma?
hexer
conish : jak wpisuje w konsoli cg_tracerwidth 0.8 to pisze mi ze nie ma takiej komendy

A wiec tak, probowalem na wiele sposobow, update'owanie pb, instalowanie patchow 2.60b z roznych stron, usowanie plikow z /enemy-territory/pb i update'owanie po tym, nic nie pomogło.. PB dalej mnie nie chce..

Wiec postanowilem ! smile.gif wywale calkiem ET i zainstaluje od nowa, wiec czytam jak to zrobic na linuxie, i google mowi mi ze mam miec plik uinstall, a wcale tak nie jest. ( ; moze mi ktos dac jakies porady jak recznie, badz w jakis inny sposob usunac calkowicie ET z wszystkimi configami? Bo reinstall pewnie rozwiaze problem.
conish
To chyba zle wpisujesz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.