Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione narzedzie pracy.
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
SPIDIvonMARDER
whoops.gif Co jest ulubionym narzedziem pracy w Wolfie, czyli jaka bron?
Zapraszam do dyskusji nad najlepsza giwera, mina czy innym nraedziem zbrodni whoops.gif
Dla przykladu: dla mnie numer jeden to..... oczywiscie panzerfaust. Mimo, ze sie dlugo rozgrzewa, to jak w koncu wypali to tylko uciekac.... devil.gif
st4rf!sh
Tylko adrenalina! Bez niej sobie nie poskaczesz...
Estaloth
CYTAT(st4rf!sh @ 17:55, 28 02 2007) [snapback]60137[/snapback]
Tylko adrenalina!

amfetamina > adrenalina biggrin.gif
falubaz
A co grasz na jakims modzie z bialkiem?
Estaloth
etpro na białku = humanized
MorFeuS
/bind mouse2 nofatigue > ALL ohmy.gif Nie potrzebujesz adrenaliny ;D
KamIkAzE
Meh adrenalina to napewno wszystkich pozabijasz tongue.gif
Dla mnie Mp 40 i Kn!fe teehee.gif
metyu
IMO sztacheta>all
Jo0zek (chaos.mage)
No pewnie ze noz...
TheOtherS!de
Tylko i wyłącznie Granacik :) banana.gif Do tego taki co ściąga na 30 :)
kaurz
muj ulubiony narzendź to dynamid
jarpen
автомат системы Калашникова 47
MorFeuS
Ja tam wole zwykły długopis :O Tożsamość Bourne'a rzadzi! Szczególnie jak mu wbija długopis pomiędzy palce:P A tak na serio to w realu lubie PSS czy jak to się tam zwie - w kazdym badz razie to rosyjska bron zwana pepesza:P
A w ET to imo miny :< Ale na starym CFG gdzie sie wrzucalo 10 min na respie axis na Goldzie i czekało az 20 razy sie kogos zabije ;D
kaurz
dziecko upc
jarpen
nexus>upc>twoja stara>all
MorFeuS
CYTAT
dziecko upc

Nie dziecko UPC tylko dziecko SuperLam gdzie grałęm i chyba wojo czy koval zabił 15 z min na goldrushu :D To bylo z dwa lata temu.
DJ FIGA
Thompson i czasami M1S Garand, K43 tongue.gif

Pozdro biggrin.gif
MorFeuS
Ostatnio poszedłem na server, gdzie jest no quarter mode i powiem wam, że szkoda, że etpro nie ma niektórych broni z no quarter mode, a w szczegolnosci Shotgun ^^ Fakt fakte, bron nie zabardzo poreczna ale fajnie sie gra :DD I to samo z BARem... dosłownie na CoD ;)
SPIDIvonMARDER
Do ET powinni dokleic STG 44 (Sturmgewerh 44). Dla niewtajemniczonych, to niemiecki pierwowzór Kałacha.
pudzian040
Ja tam nie używam panzy i flama, uważam że są to noobskie bronie i gram na serwerach gdzie są wyłączone, a gdzie można używać jednego mg42 i jednego mortara na drużynę!
Ale do rzeczy, ja tam uwielbiam FG42 wub.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.