Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak wyłączyć bujanie podczas chodzenia ?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
rudi
Witam! Chcialem sie spytac o komende, ktora umozliwa wylaczenie bujania broni podczas biegania oraz bujanie monitora podczas obrywania smile.gif. Nigdzie nie moglem ich znalezc. Dziekuje i pozdrawiam!
falubaz
No jak monitor buja to go przykrec do biurka wink.gif

to bylo pare komend w stylu:

bob_yaw, czy cl_bobyaw

Ale zaraz ktos poda doklanie. Nie gralem juz kupe czasu i nie pamietam.
MorFeuS
Hmm, mi się nigdy nie zdarzyło by mi się 'moniotr' bujał i watpie ze taka jest komenda. Tzn byc może jest, ale to musi być cheat protected. Gdyby Ciebie nie odrzucało podczas obrywania byś miał o połowe łatwiejsze zadanie w zabiciu przeciwnika.
st4rf!sh
CYTAT(rudi @ 16:16, 18 03 2007) [snapback]60294[/snapback]
Witam! Chcialem sie spytac o komende, ktora umozliwa wylaczenie bujania broni podczas biegania oraz bujanie monitora podczas obrywania smile.gif. Nigdzie nie moglem ich znalezc. Dziekuje i pozdrawiam!

Witam, po zmianie kilku części miałem podobny problem, który rozwiązałem (?) w dość dziwny sposób. Otóż włączyłem tryskającą krew (/cg_bloodflash 1.0), przez co trzęsienie ekranu przestało mi przeszkadzać, i po 1-2 dniach gry przyzwycziłem się do tego :>
Lukward
seta cg_bobup "0.000"
seta cg_bobpitch "0.000"
seta cg_bobroll "0.000"
seta cg_bobyaw "0.000"
seta cg_bobup "0.0000"

podczas obrywania efektu odpychania normalnie nie wyłączysz
rudi
Wielkie dzieki za odpowiedzi :). Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.