spilonizer
14:59, 8 04 2007
witam, jestem dosc poczatkujacym uzytkownikiem forum, szukalem tu i tam, ale nie znalalzem takowego dzialu... chodzi mi o to, ze w ogole nie wiem o co chodzi w takim czyms jak np: - gibuj k#!@o; - dyna na sajda. grajac z ludzmi, uzywajac ts czuje sie troche dziwnie. zupelnie jakby mowili w innym jezyku :X. bylbym wdzieczny jesli ktos by mogl mi to przyblizyc ...
gib to zabicie goscia tak, zeby nie byl wstanie wstac:) Czyli dobicie. Wywodzi sie o ile dobrze pamitam jeszcze z q. Oznacza... rozczlonkowanie czy cos w ten desen na polski.
Dyno na side... no to juz za proste. Dyna to dynamit, side to side, czyli boczne wejscie do obj.
spilonizer
15:09, 8 04 2007
eh, no tak... ale chodzilo mi tez o jeszcze jakies zwroty, zebym wiedzial mniej wiecej o czym mowia... ciezko mi jest tu cokolwiek przytoczyc bo porpostu nie pamietam - jestem wzrokowcem...
jak wiekszosc facetow.
no ale trudno jest napisac cos takiego jak slownik graczy et. to prawie tak, jakbys zabieral sie za spisywanie slownika gwary... bo ja wiem? skejtow? neonazistow? fanow dragonballa i tokio hotel?
trzeba troche pograc, posluchac i sie wyjasni.
miotla to rifla.
Cholera, jestem pewien, że gdzieś na forum był taki temat... ale sam go nie moge znalezc..:[
A co do wyrazów... hmmm.
'Weź czopsa' - weż covert opsa :P Wiecej nie wiem xD
Może spisz zwroty których nie rozumiesz, to Ci wyjaśnimy : P
idac sladem spaMorfeusa, fop(s) to field op :)
Dodam jeszcze tyle, ze rozni ludzie, roznie nazywaja lokalizacje na mapach. Sa pojecia przyjete przez ogol, ale nieraz mozna sie zdziwic. Jezeli grasz w klanie nie boj sie pytac o szczegoly i wyjasnienia.
Nvm = never mind = nie ważne
get skill = zdobądź doświadczenie lamo ;D
Lamo = jesteś beznadziejny jak Lama :DD
omfg = oh my F U C King god
omg = oh my god
stfu = shut the F U C K up = zamknij sie
fo = F U C K off = od***rdol sie
fu = F U C K you = j*b sie
ty = thank you
Jak sobie przypomne to dopisze ;D
Aha, własnie siedze na radarze. Ten sztuczny radar co znajduje się przy MG (emgiecie btw = mg42) się nazywa FAKE. :P
WItam też zaczynam na forum, a słownik et opiera sie głównie na skrótach ale np na granat mówimy coraz częściej nade na nalot puszka artillery support to arta a fieldops to leuojt(czyt. lojt)
toś qbica pokazał klase xD.
dodatkowo, jezeli jestes na tyle dobry, ze potrafisz juz ubic wlasnym nadem 3 teammatow to z pewnoscia uslyszysz cos w stylu : wyp ty kur chu bo ci przy ty pi !@# ty kur sz#@!o pier :)
Ooops niezrozumiałem twojej odpowiedzi?? to miała być obraza??jak mam to odebrać xD
nijak xD, tak ot sobie napisalem , to nier byl atak na twoja skromna osobe :)
CYTAT
a słownik et opiera sie głównie na skrótach
Pewnie o to mu chodzilo :DDD!
Ufff... XDXD,się cieszę :) bo nieche mi sie wyzywać z internautami tegoż serwisu bo niema to najmniejszego sensu trza w zgodzie żyć :))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.