Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Blokada broni
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
YANEK!
Ostatnio podczas wymiany ogniowej, gdy trza 3mac lpm, bron na ulamek sekundy przestaje mi strzelac, potem zas sie wlacza. Czasem podczas jednej wymiany ogniowej nastepuje to kilka razy, wiec gg. Nie slychac zadnych odglosow blokowania broni, wiec to chyba nie wina jakiegos buga z gry. WTF :C Czy to moze byc wina sterow mychy (MX510) ?
MorFeuS
CYTAT
Ostatnio podczas wymiany ogniowej, gdy trza 3mac lpm, bron na ulamek sekundy przestaje mi strzelac, potem zas sie wlacza. Czasem podczas jednej wymiany ogniowej nastepuje to kilka razy, wiec gg. Nie slychac zadnych odglosow blokowania broni, wiec to chyba nie wina jakiegos buga z gry. WTF :C Czy to moze byc wina sterow mychy (MX510) ?

Dziwe, to może być bug, ale jeszcze z tym się nie spotkałem i bym raczej powiedział, że to wina Twojej mychy, nie sterowników (ale tez moze być) a samejgo przyciski. Zbinduj sobie strzelanie pod jakis inny klawisz na klawiaturze ale na innym przycisku myszy i zobacz czy Tobie to przerywa (najlepiej na klawie, bo bedziesz wiedział czy to mycha czy bug).
jank3r
a jaki masz ping w grze?
st4rf!sh
Moim zdaniem to na 99% wina myszki. Ja mam troszkę podobny problem, który jednakże cześciej da się wykryć w systemie niż w grze: otóż czasami (a nawet dość często) gdy naciskam raz lewy przycisk myszki to wykonuje się dwuklik, czyli np. od razu wchodzenie do folderu czy otworzenie pliku. W grze nie jest to zbyt uciążliwe, bo i tak przy strzelaniu trzyma się wciśnięty klawisz. Raczej zmiana sterów do myszki nie pomoże (ale warto spróbować), gdyż imo jest to uszkodzenie mechaniczne.
kaurz
przesmaruj thompsona wd40, mi pomoglo
falubaz
CYTAT(kaurz @ 13:29, 22 04 2007) [snapback]61398[/snapback]
przesmaruj thompsona wd40, mi pomoglo

ROTFL

Dawno nie czytalem tak dobrego posta XDDDDDDDDDDD

kaurz ftw!
TheOtherS!de
Ech ja myślę, że jak ci przerywa to dobrze przynajmniej nie musisz się martwić o rozrzut, masz automatyczną serie J hehehehehe A tak serio to za pewne myszka wysiada L ja mam czasem inny problem jak zaczynam strzelać to nie mogę przestać aż się amunicja skończy, jedyne, co mi wtedy pozostaje to rozłączyć myszkę z UZB i podłączyć, co prawda przechodzi, ale ja zostaje bez amunicji i pauza zmarnowana L.

Co do buga to mam inny, co prawda podoba mi się i jest bardzo przydatny w klanowych rozgrywkach, a mianowicie czasem strzelam się z przeciwnikiem ( on strzela do mnie ja do niego no i w końcu ginie) Podnoszę jego broń a tu 30 w magazynku. Nie wiem czemu ale czasem tak mam bardzo rzadko ale się zdarza, ale zdarza z tego co sie pytałem tylko mi się tak dzieje :)

SPIDIvonMARDER
CYTAT(YANEK! @ 0:16, 21 04 2007) [snapback]61354[/snapback]

Może masz jakiegoś wyjątkowo zjadliwego bakcyla na kompie,. który blokuje wysyłane przez ciebie sygnały (sam miałem takiego).
Jeżeli nie, to chyba pozostaje tylko wymiana myszki...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.