Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie kasowac topica
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
exit_door
na wstepie wykaz pociagow ktorymi najlepiej pojechac do Gliwic

Warszawa Centralna 28.11.03 15:35 IV/6 P 14105 K
Gliwice 20:20
czas podróży: 4:45; Kursuje codziennie

Wrocław Główny 28.11.03 17:40 P 64100 K
Kędzierzyn Koźle 19:20 19:34 P 63100 K
Gliwice

Kraków Główny 28.11.03 18:00 P 34100 FB K
Gliwice 20:11
czas podróży: 2:11; Kursuje codziennie

Katowice 28.11.03 19:40 P 34101 FB K
Gliwice 20:11
czas podróży: 0:31; Kursuje codziennie

Poznań Gł. 28.11.03 15:12 EX 8310 RP BW K
Gliwice 19:16
czas podróży: 4:04; Kursuje codziennie

Poznań Gł. 28.11.03 16:24 EX 1613 RP BW K
Wrocław Główny 18:19 18:47 64244
Opole Główne 20:10 20:18 64334 K2 PT
Gliwice 21:30
czas podróży: 5:06; Kursuje codziennie

Poznań Gł. 28.11.03 17:10 P 56110 GW BW K
Wrocław Główny 19:25 19:40 P 62106 K
Gliwice

az glupio mi to pisac drugi raz tongue.gif

zbieracie sie na dworcu w Gliwicach przy kasach z tamtad odbierze was omega [napewno z kims jeszcze]
potem krotko czas na jakies zakupy [najlepiej zrobic to u sie biggrin.gif wiadomo gdzie co i za ile] po drodze bedzie plus, zabka i piast. potem idziecie na plac piastow i wsiadacie do 58 albo 58bis
58
21:18
22:38
58bis
22:15
wysiadacie na przystanku Bojków kościółi wendrujecie kawalek do MDK-u [ul rolników 164] to jest tak i pomaranczowy budynek biggrin.gif w tej dzielnicy nie da sie go neizauwazyc biggrin.gif

to tak poskrucie

jak ktos ma ochote zostac troche dluzej [czyt odespac, wpasc na kafke, pochlac jeszcze z tyg] to niech da mi znac
bo musze wiedziec ile przygotowac miejsc do spania biggrin.gif najlepiej miec ze soba karimate i spiwor

na miejscu nie ma zadnego barku ani nic z tego rodzaju :U wiec po to te zakupy tongue.gif dla wlasnego dobra lepiej miec tesz z litra czegos nie alk.

narazie tyle biggrin.gif
EmbeZZlemEnt
Tak dla pelnej informacji na slasku bilet kosztuje 2,30. Wieczorem komuchy nie sprawdzaja, ale jazda wtedy odbywa sie na wasze wlasne ryzyko, wiec no offence jak was zlapaia czy coos. Najlepiej tak ja egzit napisal zaopatzryc sie w niezbednik pod tytulem piwko, voodeczka, soczek, bo tam moze byc cienko ze sklepami
tsc
osoby jadace z Warszawy prosze o kontakt na gg: 1166851
jakos sie ustawimy, zeby nie bylo, ze bedziemy jechac 1 pociagiem, a kazdy osobno ohmy.gif
EmbeZZlemEnt
Totalnie newsy pojawia sie dokladnei za kilka dni. Wiec bdzie wiadomo ile na glowe czym bedzie mozan zygac itp itd. Zas osoby ktore nie maja nic do powiedzenia prosze uprzejmie o nie otwieranie ryja nadaremno, b po kit na pcozatek kariery[mowa o namrotcie czy jak mu tam] produkwoac sobie wroogow biggrin.gif
Cezar
jeśli moge spytać to co to za zjazd?
EmbeZZlemEnt
zbieracie sie na dworcu w Gliwicach przy kasach z tamtad odbierze was omega [napewno z kims jeszcze]
potem krotko czas na jakies zakupy [najlepiej zrobic to u sie  wiadomo gdzie co i za ile] po drodze bedzie plus, zabka i piast. potem idziecie na plac piastow i wsiadacie do 58 albo 58bis
58
21:18
22:38
58bis
22:15

Jak wygldam kazdy chyba z zainteresowanych wie. Jesli nie daje tu foty do mojego ryja wrednego
jakby nie patrzec tongue.gif Po ostatnim pociagu mamy jakies 20-30 min na zrobienie zakupow co wydaje mi sie, iz jest w miare sensowym czasem na dokupienie prowiantu i alkoholu. Wiadomo na mijescu cos juz bedzie, ale jak zycie uczy jak wezmiesz swoje to sie napewno na...iesz tongue.gif
Polecam Wino o nazwie wino 4,50 za 0,7l
Bolsy chodza cos 22-24zl za chyba 0,7l [ ale tu sobie glowy nie dam uciac bo pijam spirytus tongue.gif ]
Mysle ze jesli kazdy bedzie mial w portfelu 30-50zl to wyzyje przez ta impreze tongue.gif
exit_door
cezar :
to jest moja 18 a przy okazji zjazd ludzi z bylem sceny rtcw i dzisiejszej et
nie trzeba miec spycjalnego zaproszenia czy cos biggrin.gif impreza otwarta ze tak powiem biggrin.gif

do all :
omega bedzie jusz czekal na was jezeli pojedziecie tymi pociagami co pisalem.
bedzie tam prawdopodobnie z crio od godziny 20oo gdzies do godziny 2030 chyba ze ktos sie zgubi czy pociag pojedzie nie tam gdzie trzeba to sie poczeka

teraz jezeli macie jakies pytania czy jakies sugestje to to jest kontakt do mnie
gg #341829
[email protected]
kom 607 80 85 96

jak cos to jestem dostepny po 1330 prawie zawsze
a na maile odpisuje zregoly wieczorem

wiec czekam jakby co biggrin.gif
(!)
Impreza impreza ale moze by tak w gliwicach zrobic jakies lanparty ?? cool.gif Ja sie zaglaszam na uczestnika biggrin.gif Pojechal bym na lanparty.pl ale nie mam wlasnego samochodu wiec mam dosyc duzy problem czyli odleglosc :|
Sierpik
No mowa !:D co tu duzo gadac ja z Omega (a ost Exitem tongue.gif) granko na 2-4 osoby to jusz codziennosc laugh.gif z tego co pamietam bylo takie lanparty - a mianowice Exit gdzies w pyskowicach cos tam srecil na poltora dnia i bylo niezle smile.gif Jedynm slowem tez jade na 100% jak bedzie cool.gif
(!)
Myslalem raczej o imprezie 8vs8 !! 6vs6 zeby sie bylo mozna pozadnie wyzyc pozniej moze pare jakis dueli biggrin.gif ach przypominaja mi sie czasy quake world sad.gif
exit_door
QUOTE ((!) @ 13:03, 21 12 2003)
Myslalem raczej o imprezie 8vs8 !! 6vs6 zeby sie bylo mozna pozadnie wyzyc pozniej moze pare jakis dueli biggrin.gif ach przypominaja mi sie czasy quake world sad.gif

wiec...
powiem krotko
organizuje wlasnie taki lan party jak ci sie marzy
na okolo 30 os
przewiduje
rtcw
w3

i zastanawiam sie nad et bo nie wiem czy nie odstraszy to ludzi :/ zobacze jeszcze narazie rozgladam sie za sponsorami

jak cos to gg 341829
Vegeta
A kiedy ten zjast czy tam lan party ma byc ??
Kryan
Wlasnie kiedy to ma byc, bo ja w sumie mialbym blisko jak cos - tez jestem z Gliwic (dokladnie z Sosnicy smile.gif)
Tasslehoff
Tez jestem z Gliwic i moglbym wpasc i pograc ^^ Tylko pytanie czy ET bedzie ? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.