m_pitch 0.022 - Określa czułość myszy przy ruchu w góra/dół; wpisanie z minusem włącza tzw. invert mouse.
a konfig zrob sam, masz wszystko jak na tacy: zobacz poradniki Raziela i Dankana a tu chyba najlepszy polski poradnik do tweaku http://rtcw.fpp.pl/?pl:pages:show:806:::
MorFeuS
11:06, 6 02 2007
Mozesz tez wejsc na www.EnemyTerritory.pl i tam masz config generator Wpisujesz sobie wartosci i masz cfg A jezeli nie chce ci sie tego robic, to proponuje www.Google.pl i wpisac ET configs
seta FOV2 "cg_fov 90; cg_crosshairsize 30; echo ^7FOV ^290; set FOV vstr FOV1" ///////////////Skrypt na speedjump'a/////////////// //sprint jumping script set sj "+sprint; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; +moveup; wait; -sprint; wait; -moveup" set sj1 "bind SPACE vstr sj; set nextjump vstr sj2; echo ^2Speedjump Enabled" set sj2 "bind SPACE +moveup; set nextjump vstr sj1; echo ^1Speedjump Disabled" set nextjump "vstr sj1" bind PGUP "vstr nextjump" ///////////////Skrypt na nagrywanie dema/////////////// //Demo record on/off toggle set demoon "autorecord; set nextdemo vstr demooff; echo ^2Recording ^7demo" set demooff "stoprecord; set nextdemo vstr demoon; echo ^7Recording ^1stopped" set nextdemo "vstr demoon" bind PGDN "vstr nextdemo" [/codebox]
i tu pojawia się moja prośba mógłby mi ktoś podrasować cfg bo mi mało fps wyciąga (np. na oasis 20-40 chyba że nikogo nie ma w zasięgu wzroku to 70) te pierwsze komędy (mc_) są do MaxCountera Mój sprzęt AMD Athlon 2100xp+ 1768mHz (podkręcany) 256MB RAM DDR GeForce 4 mx440 64MB AGP8x z góry thx
i przy okazji co zrobić aby po załadowaniu mapy nie wyskakiwało limbo ??
ezekiel
12:45, 9 05 2007
seta cg_popupLimboMenu "1" - to do limbo
a co do cfg to: seta r_mode "3" r_picmip 3 seta r_picmip2 "3" seta r_fastsky "1"
wrzuc sobie jeszcze komende seta b_hitsounds "1" - bedziec slyszal jak kolesie dostaja heady albo tors. sprobuj te komendy co Ci wypisalem wyzej powinno byc lepiej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.