Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak po 1,5 roku zostałem aimbotem
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
CapsLock
Witam, znacie jakieś normalne serwery gdzie nie dostaje się bana za to że wyróżnia się na tle pozostałych graczy?
Gram prawie dwa lata i często dostaje bana za to, że używam jakiś czitów rolleyes.gif A nie jestem przy tym jakimś wybitnym graczem i też ginę. Na publicznych serwerach nie można grać już powyżej określonego skila czy jak?
Właściwie nie spotyka się tego tylko na serwerach etpro, ale to nie jest mój ulubiony mod. Lubię fueldump z etpub.
Byłbym skłonny w ostateczności płacić parę złotych za normalne traktowanie.
Swiety
Skoro jesteś tak dobry jak piszesz to może czas wskoczyć na wyższy poziom i zamiast marnować się na FFA zacząć grać w jakimś klanie lub conjamniej mixy. Nikt ci nie będzie jęczał o spawnkillingu czy o używaniu haxów (a przynajmniej w mniejszym stopniu niż ma to miejsce na warzywnych serwerach FFA).

Życie nie pozwala mi od dłuugiego czasu grać klanowo a od niedawna wogóle grać. Czasami gram FFA które często mnie wkurwia ale przestałem zwracać uwagę na uroki FFA. I tobie radzę to samo - nie przejmować się.
Wyjebią cię z serwera, grasz z teamem który więcej tobie szkodzi niż pomaga - zmieniasz serwer - serwerów nie brakuje.

Poza tym musisz mieć strasznego pecha co do serwerów. Kopanie dobrych graczy na FFA za rzekome aimboty jest częste ale banowanie już nie. Serwerów FFA jest tyle że napewno znajdziecz coś przynajmniej przypominającego normalny serwer. Najłatwiej o taki gdzie jest ustawiony stopwatch i mała ilość slotów.
Warzywność serwerów i jego adminów rośnie wraz z liczbą slotów i xp save.

Shade
84.244.186.26:27960 masz serwer ffa z XPSave, na którym cię raczej nie wywalą (mod etpub właśnie i jest fueldump w kampanii)
gra tam cerebral, który był w pierwszej 10 na splatterladder (ale zmienił nick i robi pkt od początku), ma 17% celności w głowe i nikt go nie wywala
falubaz
lol jaki serwer :D
A ten cerebral to jakis kozak?
Wogole jakie sa teraz serwery na jakims poziomie?
kaurz
upc trzyma poziom
~f0kuz.
CYTAT(falubaz @ 11:15, 12 05 2007) [snapback]61902[/snapback]
lol jaki serwer :D
A ten cerebral to jakis kozak?
Wogole jakie sa teraz serwery na jakims poziomie?

zacznijmy, od tego, ze ranking et.splatter to gowno, taka prawda.
mam tam akutalnie 14 msc na globabl top list, bedac graczem 2.55.
Fakt, patrzac na scene 2.55 to moge sie uznac za elite, ale sam ten ranking o niczym nie swiadczy..
pkt. za przyznawane glownie za xp, frags, itd,itp. Nie okresla skilla, co do Celebrala(fin notabene), nie jest nikim wybitnym, na 2.60b w godzine znajde 5 lepszych od niego. Ta cala elita splattera, to kolesie, ktorzy graja na serverach 40 slotow na 2.55 glownie, i nabijają rate'y.
ja mam na gamesmajor.co.uk tylko sd2, rate 26.43, a nastepny z drugim miejscem 17,65.. i to jest juz cos, ale na serverach 40 slotow, jest tak mala roznica, wrecz niezauwazalna.
Nie opieraj sie na splatterze..
na 2.55 jedyny server na poziomie to gamesmajor.co.uk advenced players, graja tam najlepsi kolesie z 2.55, i 2.60b.
UPC/BiO/inny shit to teraz server warzywo.. wyrzucaja za kill revive, so ?!
Czasy sie zmienily.
CapsLock
Nie jestem jakimś magikiem od ET, są dużo lepsi, tak, że sam się zastanawiam, czy nie oszukują. Fakt czasem trafia się wyjątkowo słaba drużyna, tak że nie da się z nią wygrać, albo gdy są nią przeciwnicy kończy się misję w parę minut.
Haha, serwery z xp save są rzeczywiście warzywne, poza tym gdy dostanie się adrenalinę, kamizelkę inżyniera i to wszystko razem przechodzi na pozostałe klasy, to na takiej mapie jest się bogiem :D Wtedy naszprycowany medyk lub covert z fg42 gdy wskoczy w środek zbiegowiska robi rzeź.
Poza tym gram sobie tylko dla własnej rozrywki, nie mam czasu na grę w klanach.
Wk.. mnie tylko, gdy pomagam drużynie przełamać jakiś opór, aż tu nagle wylot z serwera, najczęściej bo kilkukrotnym ubiciu admina.
Raz podobno miałem 70% celności z thompsona. :D sam nie wiem jak i kiedy
~f0kuz.
70% zalezy na ilu fragach..
raz mialem 100% na 6.. ale gralem specialnie w ten sposob, stenem.. i backrapy sypalem.
jarpen
masz problemy.
pograj na icp albo kup rtcw, tam nawet na shrubie ludzie trzymają poziom.
CzarnyAfgan
CYTAT(kaurz @ 11:16, 12 05 2007) [snapback]61903[/snapback]
upc trzyma poziom

Tym tekstem mnie rozbroiłeś :D. Jeśli twierdzisz że UPC trzyma poziom to musisz być na prawdę "pro" graczem. UPC to jeden z najwiękrzych warzywników na jakich grałem. Skoro tam jest Ci ciężko (na poziomie) to zajrzyj sobie na BiO albo INEA. Może wtedy zmienisz zdanie co do tego że UPC "trzyma poziom". Dla zainteresowanych zamieszczam IP wyżej wymienionych serwerów oraz jednego również ciekawego.

BiO - 213.200.95.51:27964
INEA - 62.21.96.14:27960
Lama - 195.225.248.42:27961

Peace for all
falubaz
Specjalnie dla UPC sciagam instalke ET. Nie ma lepszego serwera.
kaurz
CzarnyAfganie, wlacz opcje "śmianie"

ALE RYM

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
CzarnyAfgan
Witam!

Niestety mój wątły umysł niezrozumiał aluzji co do tego serwera. Może gdybyś dodał na końcu tekstu jakąś gwiazdkę lub mały uśmieszek zrozumiałbym że to była ironia. A co do rymu to faktycznie "nieczujesz jak rymujesz".

Ponadto muszę powiedzieć że coraz więcej dobrych serwerów schodzi na psy. Kiedyś dobry serwer elknet.pl teraz jest miejscem spotkań dla cziterów i spawnkillerów. Jak dla mnie bardziej chamski jest spawnkill od używania czita. Czita może mieć każdy, wystarczy chcieć i wiedzieć gdzie szukać (ew. zainwestować), ale koleś bierze fielda, wpieprza się na wasz spawn, włącza timera i po kolejnym spawnie !@#nie puchę po której przeżywa 2 osoby z 9, to już jest naprawdę wredne. Po akcji z puchą, do fielda dołącza cała przeciwna drużyna i teraz już nawet jakbyście chcieli to niewyjdziecie.
MorFeuS
CYTAT
BiO albo INEA. Może wtedy zmienisz zdanie co do tego że UPC "trzyma poziom". Dla zainteresowanych zamieszczam IP wyżej wymienionych serwerów oraz jednego również ciekawego.

lol. Na UPC gra się fajnie, bo jest "poziom" i mozna się bawić covertem :D. Pozatym jak wchodze na INEA co zastaje? Jakiś noobków, którzy strzelać nie potrafia :O Ok. INEA aka ICP był świetnym niegdy serwerem ale za dużo tam n00bów teraz gra (czasami się elita zejdzie, ale rzadko to bywa). A o BiO to już nie wspomnie... stare dzieje > ALL. To samo efterlyst.. uh te czasy.
CYTAT
Jak dla mnie bardziej chamski jest spawnkill od używania czita. Czita może mieć każdy, wystarczy chcieć i wiedzieć gdzie szukać (ew. zainwestować), ale koleś bierze fielda, wpieprza się na wasz spawn, włącza timera i po kolejnym spawnie

Sry, wole dostać pucha w ryj niż 3 heady zza rogu. Pozatym z respa zawsze wyjdziesz jak tylko potrafisz. Np. Goldrush (mapa, na której spawnkill to codziennośc). Fakt faktem, jeżeli masz z dupy team, którzy nie wiedza jak się poruszać to z respa za chiny nie wyjdziesz. Ale jak team jest w miare ok to bez problemu da sie wyjsc ;d
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.