Catalyst
19:38, 19 05 2007
Factory Of Fear - Fabryka Strachu
Squad
#FoF-Catalyst!?
#FoF-G+X!?
#FoF-Optimus!?
#FoF-Spidivonmarder!?
#FoF-Murek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~Szukamy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~Graczy~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~Do~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~Klanu~~~~~~~~
falubaz
22:04, 19 05 2007
Ok s-(słowo na p)j i nie zasmiecaj forum.
PiS
PRZEPROS
i
SPIE.RDALAJ
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
SPIDIvonMARDER
9:23, 20 05 2007
Co chcecie? Klan przeprowadza rekrutację, jest to chyba dozwolone co? Kickowane są posty w stylu "szukam klanu", a nie "kaln szuka".
no tak, to niech kazdy zaklada po 23234032420432923034942309 topicow o tym samym, ze jakis zdupy klan o nazwie razaco podobnej do FF szuka uberprozawodnikow
SPIDIvonMARDER
13:09, 20 05 2007
Myślę, że wszystkie wielkie klany tak zaczynały....
falubaz
17:59, 20 05 2007
CYTAT(SPIDIvonMARDER @ 9:23, 20 05 2007) [snapback]62126[/snapback]
Co chcecie? Klan przeprowadza rekrutację, jest to chyba dozwolone co? Kickowane są posty w stylu "szukam klanu", a nie "kaln szuka".
Na et.pl jest osobne miejsce na ogloszenia i tam prosze je dawac, bo 4 watki o rekrutacji to zenada i zasmiecanie forum.
I nie kazdy klan tak zaczynal. Nie znam klanu ktory by tak zaczal i cokolwiek osiagnal. Zaden dobry, nawet sredni polski klan tak nie zaczynal. Tymbardziej wielkie. Ich geneza jest troche inna, ale to dluga bajka.
SPIDIvonMARDER
19:28, 20 05 2007
OK, masz rację. Ale zauważyłem, że w tym samym dziale jest 5 innych ogłoszeń rekrutacji. Początkująca osoba raczej by swoje ogłoszenie umieściła tam, gdzie inni, nawet, jeśli tamte są błędne.
co nie zmienia faktu, ze Wasza nazwa to plagiat
SPIDIvonMARDER
14:31, 21 05 2007
Możliwe. Ale nazwę zawsze można zmienić...
PS: Jeśli ktoś ma NAPRAWDĘ sensowną propozycje na a nazwę, to proszę bardzo- chetnie wysłucham.
BoromiReK
16:06, 21 05 2007
Heh , no ja tez proponuje zmienic nazwe klanu ; D .
A wogole po co zakladasz ciagle tematy o swoim klanie , moze zakladaj teamt o kazdym nowym graczu wtedy bedzie szmiesznie ^^ XD
Nazwa jak nazwa. Akurat strach, fabryka jest dosc czesto uzywana. Ale kilka tych samych ogloszen na forum jest troszeczke denerwujace.
hehe, hmmm nazwa? eee... nie wiem, ale wiekszosc klanow ma takie nijakie nazwy np. w kazdej musi byc cos takiego jak immortal albo eee power albo team albo jakies zwierze np tigers, nie wiadomo co :P Naprawde radze wam zmienic nazwe bo eee mysle ze znacie FF X-FI :d A nawe mam proposa na nazwe... Looking For Skill :P:P
Ehhhh kocham to człwoiek zakłąda temat który powinien sie znaleźć w ogłsozeniach i tylk osobie posty nabija a potem i love it XDDDD
JohnnyR
15:07, 30 05 2007
Nazwa budzi skojażenia z Mietkiem & Co. Zmieńcie nazwę , np. 4Queens albo Gun Stinkers albo Infensis or smth
Runners of Net rekrutuja!!!!
dollars
10:49, 30 06 2007
CYTAT(Catalyst @ 19:38, 19 05 2007)

Factory Of Fear - Fabryka Strachu
Squad
#FoF-Catalyst!?
#FoF-G+X!?
#FoF-Optimus!?
#FoF-Spidivonmarder!?
#FoF-Murek
~~~~Szukamy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~Graczy~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~Do~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~Klanu~~~~~~~~
Ja bardzo chętnie wstąpie do tego klau dajcie znać na gg 1299525 piszcie nawet jak nie dostępny
SPIDIvonMARDER
20:08, 30 06 2007
Ten klan od dawna nie istnieje. wejdź na www.team-aqua.yoyo.pl. Tam jest większość ludzi z niego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.