sbartes
20:31, 22 05 2007
Witam.Grając w ET mój ping co prawda jest na poziomie od 40 do 90 ale mam warpy i dziwne opóźnienia (można to zauważyć strzelajać w ściane i patrząc kiedy pojawi się dziura). Im więcej sie dzieje tym wieksze warpy/opóźnienia. ;/ POMOCY! to wina hardware czy soft? Może jakieś specjalne ustawienia (modem: Sagem F@st/ Neo 512/128)Z góry dziękuje za udzielenie odpowiedzi:(
ETPleja
12:23, 23 05 2007
Podaj jaką masz:
- kartę graficzną
- procesor
- płytę główną
- system operacyjny (jesli winxp to napisz, którego masz service packa)
sbartes
20:02, 23 05 2007
Karta graf: GeForce 5500 FX (shit jakich mało ;), procek - Athlon XP 1600, płyta gł. - ECS K7S5A, WINDA + sp2. prosze o pomoc :)
ETPleja
23:46, 23 05 2007
http://bani.anime.net/banimod/forums/viewt...cbd627a3bed7230Natknąłem się kilka razy na ludzi z tym problemem. Niestety nie słyszałem by którykolwiek z nich rozwiązał ten problem (a próbowali nawet rzeczy takich jak flashowanie biosa czy zmianę systemu na linuksa). Myślałem, że Twój sprzęt może mieć coś wspólnego z konfiuracją gostka, który stworzył topic powyżej, ale tak nie jest. Skoro nawet twórcy etpro nie wiedzą o co chodzi (zbywają gościa komendą /b_placebo 1 ^^), to raczej wątpliwe, że ktokolwiek na tym forum będzie w stanie rozwiązać Twój problem.
Pozdrawiam.
hmhmm ciekawe, ale może jednak ktoś wie co mam nie tak ustawione w ET albo w systemie czy czymś jeszcze innym. B. PROSZE O POMOC! bo nie da sie grać :(
Wsadz sobie karte graficzna inna (od kolegi na przyklad) i sprawdz czy dzieje sie tak samo.
sbartes
17:04, 24 05 2007
Nie mam takowej :(
sbartes
19:33, 24 05 2007
Jeszcze coś :(?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.