Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Server discconected - has ben kicked via punkbuster
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Problemy z PB
r!der
server discconected - has ben kicked via punkbuster(na minute) violation (GAME INTEGRITY) #20006
Konik
szukaj nie boli
r!der
ja sie pytam co z tym zrobic a nie zeby serwow szukal
Valdour
W katalogu ET masz folder pb..klikni tam na ikonke pbweb i zaaktaualuzje Ci sie PunkBuster. Potem jak wlaczysz gre otworz konsolke [~] i wpisz tam:

/pb_security 0
/pb_sleep 500
/pb_system 1

I powinno dzialac, ja mam problem jak wielu innych graczy...ale czemu to nie wiem :(( moze ktos przeczyta moje ogloszenie lub temat na forum :D:P
r!der
no niestety to nie pomoglo:/ moze ma ktos inne propozycje??
Konik
Ja nie mowilem o szukaniu serwerow, tylko u przeszukaniu tego forum, bo to jest czesty problem i na 100% byly juz watki o nim. Jak juz mowilem: szukaj nie boli.
kaszana
Hmmm... Ja miałem taki sam problem, ale znalazłem rozwiązanie. Pomogło zaktualizowanie PB za pomocą pbsetup. Do pobrania jest na tej stronie: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
Życzę powodzenia
conish
Tutaj inne rozwiazanie
Konik
krotko mowiac, problem ten wyskakuje, gdy PB, sprawdza swoje pliki. Wystarczy zrobic defragmentacje dysku.
r!der
no niestety nie pomaga:/
Gladki
Zainstaluj SP2.
r!der
czyli co?
Gladki
Czyli Serwis Pack 2 dla Windows'a :) i nie zaposmnij zrobic defragmentacji dysku.
r!der
ale z kad to sciagnac? juz defragmentowalem dyski!!
conish
googlaj!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.