SPIDIvonMARDER
14:03, 4 06 2007
Jest to druga, poprawiona wersja mojej starej sondy na identyczny temat. Tym razem jednak nie zamieściłem na liście oczywistych zwycięzców (Wolfów), gdyż sonda ma pokazać w co oprócz Wolfa gramy w sieci.
Przepraszam za poprzednią, źle skonstruowaną ankietę...
BoromiReK
15:53, 4 06 2007
gdzie jest Tibia
xD
lol
TheOtherS!de
6:55, 5 06 2007
Ja tam lubię w Setlersów i:
http://s4.gladiatus.pl/game/c.php?uid=16221
Co do ET to coraz bardziej nie chce, mi się grać w tą grę, mam już dość tych wszystkich cheaterów, jak to mówi mój znajomy „ mierzi mi to wszystko a najbardziej mierzi mni ich skill a właściwie jego brak „
Kaurz co to level R :[?
http://www.level-r.jp/O to chodzi :U?
CzarnyAfgan
17:56, 5 06 2007
Witam!
Moim zdaniem cała ta ankieta niema sensu. Pytanie owszem, ale żeby zrobić dobrą ankietę musiałbyś wypisać tu większość gier sieciowych. Z tego co widzę to są tu prawie same strzelanki, a co z grami RPG albo RTS'ami?? Według zeszłorocznych statystyk z serwisu gry-online, gracze sieciowi grają w:
27% - RTS
22% - FPS
16% - RPG
7% - SYMYLATORY
28% - INNE
Z własnych spostrzeżeń i statystyk stwierdzam że niema sensu robić takich ankiet. Chyba że zanaczysz iż chodzi Ci o gry FPS, czy też inne.
Peace for all
SPIDIvonMARDER
20:24, 5 06 2007
Skoro są tylko FPSy, to znaczy, ze tylko FPSy się liczą w ankiecie. Jakbym chciał wymienić tu coś więcej, to by to zajęło ok 300 pozycji! (tyle jest znanych gier sieciowych, albo i więcej). Wypisałem tu chyba najbardziej znane i popularne strzelanki internetowe (no dobra, bez Battlefielda). Niestety zabrakło miejsca na więcej.
Faktycznie, jako ankieta "W co lubimy oprócz Wolfa grać najbardziej sieciowo W OGóLE", to rzeczywiście sensu brak, bo za mało pozycji. Ale jeśli chodzi o "W co lubimy grać sieciowo oprócz Wolfa-najbardziej znane gry', to wg. mnie jest wszystko w porządku. Tyle, że nie napisałem tego w tytule, bo i tak to od razu widać.
kaurza w kakao, ponawiam.
popieram
Morfeus, tak, w to.
Nie ma kurwa żadnych dobrych gier siecowych FPP. Dlatego trzeba grać nadal w to zjebane ET. Ostanie w miarę dobre sieciówki to dla mnie Q3 i RTCW. No ale nikt nie bedzie napierdalał 10 lat w tą samą gre.
Zobaczymy co zafunduje nam ET:QW ;[
a poza ET gram w CoD 1 i 2 oraz w... RISK YOUR LIFE! :D Darmowe MMORPG, bardzo fajna gierka ;) Polecam! www.ryl2.com.my
Ja lubie grac w Silkroad
Jak kogos denerwuje czasem et to polecam
To gra RPGMMO
st4rf!sh
10:13, 17 06 2007
Ja to tylko netsoccer i et, na więcej nie ma czasu (chociaż teraz [sesja, 5 egzaminów + projekty] praktycznie w nic nie gram :S]
Macgyver
16:14, 20 06 2007
oprócz wolfa lubie grać w soldier of fortune. Szkoda że go nie dałeś w ankiecie
st4rf!sh
20:48, 20 06 2007
CYTAT(Macgyver @ 16:14, 20 06 2007)

oprócz wolfa lubie grać w soldier of fortune. Szkoda że go nie dałeś w ankiecie

Grało się tak z >3 lata temu w sof2 mp test :D Jeden liczący się serwer w Polsce, Tenbit.pl z ultratrudnym hasłem "p: Ala ma...", które zgadło się dopiero po kilkunastu minutach :D Ehh stare dzieje...
Macgyver
21:18, 20 06 2007
hehe nom pamiętam fajnie sie grało.... Ale teraz na tych serwerach są same nooby które nie umieją grać
st4rf!sh
22:04, 20 06 2007
CYTAT(Macgyver @ 21:18, 20 06 2007)

hehe nom pamiętam fajnie sie grało.... Ale teraz na tych serwerach są same nooby które nie umieją grać

Może pamiętasz klan |**S.T.A.R.S**|? :D Swego czasu byliśmy w pierwszej czwórce w Polsce, do tego NSA, oMa, p12...
Macgyver
0:00, 21 06 2007
Nazwa klanu obiła mi sie kilkakrotnie o uszy. Chyba nawet grałem z wami kiedyś

Ale to było dawno. Istnieje jeszcze ten klan??
st4rf!sh
12:08, 21 06 2007
CYTAT(Macgyver @ 0:00, 21 06 2007)

Nazwa klanu obiła mi sie kilkakrotnie o uszy. Chyba nawet grałem z wami kiedyś

Ale to było dawno. Istnieje jeszcze ten klan??
Nie, już dawno nie :D Parę miesięcy po wyjściu et dwóch moich kumpli (razem z nimi założyliśmy ten klan) przerzuciło się na et, ja po pewnym czasie też, i klan umarł śmiercią naturalną.
ja gram w Trackmanie Nations i Sunrise, F1 Challenge 2007 i Counter-Strike 1.6
Macgyver
13:03, 21 06 2007
CYTAT(st4rf!sh @ 12:08, 21 06 2007)

Nie, już dawno nie :D Parę miesięcy po wyjściu et dwóch moich kumpli (razem z nimi założyliśmy ten klan) przerzuciło się na et, ja po pewnym czasie też, i klan umarł śmiercią naturalną.
a nie mogliście go przenieść do et??
st4rf!sh
16:31, 23 06 2007
Były plany stworzyć nowy (inny) klan w et, chwilę powstał i zaraz upadł :D
KoloKarolo
1:26, 26 06 2007
A graliście może w SOLDAT ? Jeśli nie to na pewno o tym słyszeliście, ja sobie od czasu do czasu w to pogrywam, teraz coraz częściej ponieważ ET mi nie za dobrze chodzi, nieraz z nudów chowam się za jakimś krzakiem ze snajperką(mam zielony mundurek ;] ) i jakoś nie zauważyłem aby ktoś koło mnie przeszedł obojętnie ;] zazwyczaj userzy padają z wrażenia ;]
Musicie spróbować, zapraszacie swojego kumpla na wcześniej wybraną mapkę gdzie obczailiście sobie przytulne krzaczki ;] i sobie pograć 4Fun.
A wracając do ET to gram w to tylko u kumpla na laptopie, on na stacjonarnym.
Dregomz72
15:22, 17 07 2007
Cod II w sieci ;)
damian.team
8:58, 24 07 2007
Powiem wam jedno Cs jest Drugi PO ET chociaż myślałem że ET do Gó**o aż do dzisiaj :D
SPIDIvonMARDER
12:27, 24 07 2007
No to witamy w gronie nawróconych wyznawców E.T.izmu
Tak na serio, to trochę zadziwiająca jest niska pozycja American's Army. Sam w to nie gram, ale słyszałem, że to jeden z poważniejszych konkurentów Wolfa, a tu 0 głosów. Tak samo myślałem, że Unreal jest bardziej popularny. Z kolei wysoka pozycja Cod też jest lekko zadziwiająca, gdyż w prasie czytałem, że CoD ma kiepskiego multi. Ciekawe...
Estaloth
13:26, 24 07 2007
quake > all
Co myślicie o nowym moh, dla nie wtajemniczonych- airborne?
Ja po obejrzeniu wszystkich filmików z gola w najwyższej jakości jestem zaskoczony możliwościami.
btw. jak ktoś by coś chciał jakiś tekst z gola tylko dla klubowiczów to pisać na pw, bo właśnie aktywowałem abonament z eg2007
Estaloth
1:25, 25 07 2007
Ta, im nowsze gierki tym bardziej przekombinowane. Ja ciagle uwazam ze gry duelowe > gry teamowe, chociaz sam sobie zaprzeczam grajac 4 lata w to durne ete. Wszystko niby idzie w dobrą strone, ale mi osobiscie coraz mniej sie to wszystko podoba. Nie bylem zadowolony na poczatku z gameplay'u w et w porownaniu do rtcw, ale et przy becie qw wyglada naprawde jak prosta gra i to jak najbardziej zaleta.
Ogladalem filmiki z airbone'a i uwazam ze single bedzie swietny (zawsze zreszta podobaly mi sie single w mohu). Niemniej jednak nie wiem jak sprawa bedzie wygladala z multiplayerem. Mimo wszystko wiaze nadzieje z tym tytulem, jak i z kazdym innym sequelem gier ktore zdobyly popularnosc na multi.
Sam jedyne na co czekam to przede wszystkim UT3, potem dlugo nic i Crysis. Pokladam ogromne nadzieje w tym, ze powrót do dm znanego z ut to nie tylko puste slowa.
SPIDIvonMARDER
9:38, 25 07 2007
Filmiki są jak reklamy - pokazuje tylko mocne strony gry, co daje lekko fałszywy obraz. Zobaczymy jak sama gra.
Co do MoH.... to Allied Assault mi sie podobał jako single (fajna strzelanka, choc realizm i zgodność z historią się kopał co sekundę z prawdą). W multi ne grałem, bo nie miałem jeszcze neta. Ale singla wspominam bardzo ciepło (misja w obozie Kriegsmarine, psy patrolowe i to nasłuchiwanie kroków na śniegu....). Co do Pacyfik Assault... to gra mnie odrzuciła po paru pierwszych poziomach. Liniowość i ogólny bezsens.... to nie dla mnie. Po prostu mi sie nie podobało. Airborne miejmy nadzieje będzie dobre, ale obawiam się, by tego przypadkiem nie przereklamowali.
Jak dla mnie numerem jeden w singlu jest RTCW, a w multi ET.
blacktyger
11:56, 25 07 2007
A Wy tu dalej! :Asdasd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.