Dzień dobry. Jest 4 czerwca 2007r. Wchodze sobie na serwer 89.171.61.141:27960 (Clan Bez Nazwy irc: #cbn-et @Quake.Net, stronka: www.et.shl.pl ) i co się okazuje? Head ADmin, nie jaki C0m4r biega sobie z aim botem i wh. Jako dowód podaje link do demka:
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=21923432719540070670 . zajmuje troche ponad 1 mb. Co ciekawe guid etpro jest czysty: 732D3C8D69FF6B291722CFFF73939ED88E767996 . Nie wiem jak was ale mnie to strasznie wkurza :/
pzdr
BoromiReK
19:32, 4 06 2007
huh
Kazdemu moze sie znudzić ; p
Ale najbardziej mnie rozbroil H!rek czy jak on ma <lol>
Te jego teksty ...
CzarnyAfgan
20:18, 4 06 2007
Witam!
Ogólnie serwer cBn jest bardzo dobry, jednak prze te incydenty z c0m4r'em staje się nie do zniesienia. To że jesteś head adminem niupoważnie cię do czitowania na serwerze. Jeśli ktoś ma ochotę pograć na wh czy bocie to zapraszamy na serwery bez pb, tam możecie pograć dowoli. Co niepodoba się gra z innymi cziterami?? To teraz postawcie się w sytuacji uczciwych graczy.
Peace for all
Jeżeli ma czysty Guid, a cheatuje to napewno to jest admin :) Bo przecież ktoś się może pod niego podszywać, ale wtedy jego guid niebyłby czysty. A tak sam sobie gra i żadna osoba mu screena nie zrobi, a wieć nie da mu bana. Mogę jedynie powiedzieć, że ban dla Com4ra pójdzie na serwerze ET.pl na którego serdecznie zapraszam!
Dzięki chociaz za to. Często gram na et.pl i dobrze, ze przynajmniej tam on nie wejdzie. Chciałem do punksbusted dac to info, no ale nie przyjmują dem prosto z ET. trzeba specjalnym programem im to nagrywac. trudno.
Thx MorFeuS
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.