Witam mam taki problem jak biore w grze komende /cheaters to pisze przy moim nicku [unkown] to znaczy ze nie mam Guida ? Jak moge sprawdzic moj Guid? Np. Jak inni maja db3262... cos tam :P Jak moge to sprawdzic?
Wzielem sobie sciangelem program Yawn.net i tam mi wyskakuje PB Guid Ale pisze ze nie mam ETpro Guid :/
Jak sobie zrobic Guid EtPro??
CzarnyAfgan
10:05, 8 06 2007
Witam!
Zaraz po ruchomieniu gry (w menu) wpisz /pb_myguid. Wyświetli Ci twój ETpro guid. Możesz też zajrzeć na www.yawn.be, tam wpisać swój nick i sprawdzisz swój pb i etpro guid.
Peace for all
:D:D
Afgan, daj se juz spokuj z tymi Twoimi komentarzami na temat guidow.
CzarnyAfgan
14:19, 8 06 2007
Witam!
Chłopak niewiedział gdzie szukać guid'a to mu powiedziałem. Z tego co wiem to forum jest po to żeby sobie pomagać na wzajem, nikt nienapisał tego wcześniej więc zrobiłem to ja. Niekomentuj jeśli niemasz innej rady, bo to strasznie głupi sposób na bicie postów.
Peace for all
CYTAT
conish
Ocena: 0
Dodaj jako znajomego
Wyślij wiadomość
Znajdź tematy użytkownika
Znajdź posty użytkownika
post Dzisiaj, 01:09 PM
Post #4
Oberst
Ikona Grupy
Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79
tak, jakby conish musial nabijac posty :D
No to ja Ci cos powiem CzarnyAfganie... pb w komendzie /pb_myguid oznacza... skupienie... punkbuster! Wiec powiedz mi jak ta komenda moze podawac etpro guida?
Nikt nie udzielil odpowiedzi? Jak to nie? Masz zignorowanego kaurza, czy sjak?
plz CzarnyAfgan :ASD !
komenda /pb_myguid jest od pb guida, ukazuje ona guida, którego mozna zmienic usuwajac tylko pliczek "etkey" z folderu "etmain"...
Co do problemu... możliwe, że guida nie masz tylko dla tego, że masz "zrytą" płytę główną... najlepszym rozwiazaniem takiego problemu jest:
1. nie zmieniaj pb guida (nigdy nie usuwaj etkey'a!)
2. ściągnąć chipset'a pod płyte głowna... (powinno zadzialac..)
CYTAT(zio0m @ 8:26, 9 06 2007) [snapback]62873[/snapback]
2. ściągnąć chipset'a pod płyte głowna... (powinno zadzialac..)
no tego nie kumam (wydlubac chipset i przykleic pod plyta?):O ale nvm. podobno pomaga instalacja programu hamatchi.
chcialem tylko dodac, ze komenda /cheaters to najglupsza komenda jaka widzialem. nic nie pokazuje.
CYTAT(kaurz @ 12:28, 9 06 2007) [snapback]62876[/snapback]
chcialem tylko dodac, ze komenda /cheaters to najglupsza komenda jaka widzialem. nic nie pokazuje.
no jakto nic:D pokazuje przeciez jakiego systemu operacyjnego uzywasz:D
CYTAT(canG @ 9:23, 9 06 2007) [snapback]62875[/snapback]
no tego nie kumam (wydlubac chipset i przykleic pod plyta?):O ale nvm. podobno pomaga instalacja programu hamatchi.
zainstalowac..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.