Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z FritzBot
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
MateuszRyaN1990
Siemka. Kiedyś sporo grałem w ET. Wiadomo miałem dużo modów etpro jaymod itp. Jak była pora zimowa to były że tak powiem takie mody "świąteczne" ...wiecie apteczki zkokardką itp. No ale przejde do rzeczy.

Ze względu na to ze mam problemy z netem moge sobie pograc tylko z botami. Zinstalowałem sobie FritzBota. Wszystko chodzi lajtowo...ale jest jeden problem. Dlaczego zawsze jak włancza mi sie mapa to gram tylko na tym modzie świątecznym. Chce se normalnie pograc a nie wiecie apteczki z kokardkami, kulki śniegu zamiast granatu, czy czapka mikołaja zamiast hełmu...czy da sie to jakoś zmienić?? Chciałbym norlanie pograć. Jak już stawiam serwa z botami i wybieram zbiur map...to jaki bym nie wybral zawsze uruchamia sie z tym s,miesznym świątecvznym m,odem...prosze o pomoc.
jarpen
Zobacz czy nie masz jakichś shitpacków, w rtcw z fritzbotami też jakieś gówna mi się powgrywały.
MateuszRyaN1990
gdzie to sprawdzić?
conish
no to ja juz odpowiem...

mody w stylu etpro, fritzow, jaymodow to osobne foldery. Skiny (czyli te swiateczne mody) to pliki .pk3. Wywal te co sa niepotrzebne i bedzie gitara.
przecinek
jesli dalej niewiesz to ci podpowiem
Przyklad : dysk c -> program files -> wolfenstein : enemy territory -> etmain
et pro
fritzi
tym podobne mody
MateuszRyaN1990
Aha..okej...no to moze ja wam napisze jakie mam foldery i mi powiedzcie ktore mam wywalisc...

-etpro
-omnibot
-fuzzy
-etpub
-jaymod
-etjaymod
-ultraet
-noquarter
-tcetest
-fritzbot
MateuszRyaN1990
?? Nice...ide zkożystać z innego forum...ema Temat do zamknięcia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.