Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najwieksze wtopy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Usagi
hyhy tak z ciekawosci. ten topic w sumie tez jest off topic (or organizacyjny). w sumie ta sonda nie ma za zadanie nikogo urazic, potraktujcie ja jako zabawe or... znajomosc boarda wink.gif
btw: mozecie takze wpisywac wlasne imo best OWtopy -iki.
pozdrawiam =]
btw: forum chyba jest jeszcze na czasie letnim smile.gif u mnie 3:42, a wpis o 2:42 :]
'Maciex'
Zdecydowanie temat z nazwa dla swojego klanu..
KiD
Jak juz wspominalem czas ktory wyswietla sie userowi zalezy od jego wlasnych ustawien strefy czsowej w profilu.

Najwiekszy off topic :

and the winner is ........... Najwieksze OWtopy, top 10 offtopic (subiektywnie)

Bo utworzony celowo przez weterana sceny wolfa smile.gif

Pozdro
Hannibal
qcza jestem w glebokim szoku. ale sie uaktywniles USAGI. Jak bomba z opuznionym zaplonem biggrin.gif
to temacik to ankietka. Czyzby cosik sie zmienilo ze widze ciebie tutaj cesciej niz kiedykolwiek?
Fistach
eh usagi teraz to zes walnal posta:D a moj nie lepszy;p ale coz jak nabijac to nabijac te posty:D (zart;p)
Ghost
Rzeczywiście, gostek walnął jak granat bez zawleczki... Gość sięprzeliczył, to tak samo jak strzelać z pistoletu bez wyłączenia bezpiecznika... W ogóle to gość nabija posty jak taksometr kase...
Usagi
łączna liczba postów do 90 Us | 70 Ghost
Zarejestrowałeś się 16:15, 12 09 2003 Us | 21 10 2003 Ghost
średnio postów/dzień 1.42 Us | 2.9 Ghost

Ghost: rzeczywiscie... nabijam miliardy postow...
btw to co inni traktuja z przymrozeniem oka (jak te cala ankiete), Ty traktujesz smiertelnie powaznie... :/
btw2: gosciem sie nie czuje, gosciu... raczej weteranem... :/
ta ankieta miala byc w sumie zabawa i do tego zostala stworzona. kto sie nie chce bawic, nie. ilez mozna tlumaczyc...
---
hyhy Kid, bo to prowokacja byla... wink.gif
Ghost
Nie że śmiertelnie poważnie, ale chodzi o to, że przy "ostatnio dodany temat/post" bardzo często widzę twój pseudonim (Usagi). Trochę zabawne, bo mija 5 minut po tym, jak napisał posta xxx a tu widzę zaraz xywkę Usagi wink.gif
sin
zdecydownaie Mad :> szalona krowa user posted image
gatess
Sin jeszcze raz uzyjesz gifa administrator jako Avatara, masz gwarantowanego bana na wszystko na co mam admina. Nie lubie nikogo straszyć ale tym razem mnie pod......... mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.