Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wolfenstein enemy nie dziala na Viscie
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Problemy Techniczne z Enemy Territory > W:ET - Komendy, Configi, Problemy z ET
topiotr
Mam pytanie czy jest ktos kto majac viste ma możliwosc grania w Wolfensteina. Mnie wywala z komunikatem
" ui_mp_x86.dll ". Wiem że byl juz poruszany ten temat ale tam rozwiązaniem było zainstalowanie Xp. Ale jest może ktoś komu udalo sie tak skonfigurowac by mozna było pograć na Viscie. Viste mam legalną wiec troche mi na tym zależy :).
MateuszRyaN1990
Mój kumpel gra...(ale wcześniej tez nie mógł) poprostu zainstalował Viste i zainstalował stery do karty graficznej pod Xpka...normalnie wszystko mu dzialalo bo duzo rzeczy z XP dziala na viscie...ale et mu niedzialalo...poprostu sciągnoł stery do karty pod nową viste i było lajt...
Kulicz
O ile dobrze pamiętam, to gdzieś czytałem, że na Viscie trzeba mieć konto administratora żeby grać w ET. Można to rozwiązać klikając prawym przyciskiem na et.exe>Właściwości->Kompatybilność (czy coś w tym rodzaju) i zaznaczyć "Uruchom jako administrator". Można też spróbować uruchomić ze wsteczną kompatyblinością (np. z windowsem XP). Daj znać czy ktoreś z tych rozwiązań działa.
inoke
Siemka!! Mam Viste i powiedzmy ze dziala mi ET... moge grac na serwach na ktorych nie ma PB bo w innym przypadku wyskakuje mi blad : "Server Disconected - has been kiscked via PunkBuster (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Inadewuate o/s Privileges". Nie musialem nic konfigurowac tylko zainstalowac patche 2.60 =>2.60b i etpro3.2.6. Jakby ktos znal rozwiazanie mojego problemu jakim jest blad wyskakujacy to piszcie..z gory dzieki!!!!
RaD
może update PB ??
jest to stara wersja i pewnie nie wie o Viście :P
dlatego wykrywa go jako błędny system operacyjny
wariat132
DO DZISIAJ MIAŁEm ten sam problem kupiłem nowego kompa w vobisie:) QUADA no niby super maszyna myslalem ze pogram a tu dupa:/ az wreszcie znalazłem STEROWNIK!!! które rozwiązuja ten problem zalecam najpierw odinstalowac stery z panelu sterowania potem przejechac jeszcze Driver Cleaner Pro wyczysci to konca oczywiscie restarty:) wykasowac cale et i zainstalowac w innym folderze niz PROGRAM FILES i na koniec sciagamy:) 163.75_forceware_winvista_32bit_english_whql specjalnie stery DO ENEMY TERRITORY na vista pewnie masz 32bitowa wersje jak 64 to www.nvidia.com zapraszam POZDRAWIAM I MILEGO GRANIA:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.