norbi12
12:01, 10 04 2007
Witm, mam problem z ET robiłem wszystko co jest możliwe, przeszukalem forum i znalazłem coś podobnego, zrobilem to co tam bylo napisane i dalej nic, już sie wk*r*iam nie mam do tego siły.
A oto błąd:
Kliknij, aby zobaczyć załącznikProszę o pomoc ! ! ! !
a tak dokladniej to co zrobiles?
MorFeuS
13:16, 10 04 2007
Proponowałbym odinstalować wszystko co możliwe, usunać kazdy pliczek a wtedy zainstalować od nowa uzywając patcha 2.60 oraz 2.60b i wtedy powinno pomoc... no chyba, że to już zrobiłes (bo jak zauwazył conish nie powiedziałes co zrobiłes).
norbi12
13:25, 10 04 2007
a więc 3 dni temu instalowalem na nowo windowsa XP więc musiałem na nowo Wolfa zainstalowac i tak Instaluje, wgrałem patcha 2.60 a potem 2.60B następnie ETPro 3.2.6 i mapy kopiuje do etmain te które miałem. Instaluje OKO i wchodze na serv z oka i po chwili pokazuje się ten komunikat ( wyżej co jest w załączniku )
To wszystko, więcej nie robiłem niczego.
Czyli nie zrobiles nic co jest napisane na forum. Wywal czesc plikow pk3 (najlepiej te z kampaniami map) i sprobuj jeszcze raz.
zrobilem tak jak powiedziales i chodzi tylko ze teraz nie chce mi ściągać mapek i teraz nie wiem co robic
Czasami ściąganie opłaca sie robic poprzeż ET jak serwer nie ma limitu. ale wiekszość ma, aby nie lagowało graczom grajacym akurat na serwerze, wieć poprostu ściągnij mapy z netu. Wejdz na www.EnemyTerritory.pl tam masz sporo map, mozesz znaleźć to czego szukasz, albo wejdz na www.google.pl i wpisz w wyszukiwarce NAZWAMPAY.pk3 i szukaj strony: Indes/etmain/
PizzaMan
21:59, 10 06 2007
Witam, mam pewien problem. Otóż po zainstalowniu ETa, patcha 2.60, a następnie 2.60b, i mimo tego w trakcie włączania gry pojawia się komunikat "couldn't load an official pak file, verify your instalation and make sure it has been updated to the latest version". Sprawdziłem czy jest pak0.pk3 i jest, owszem ale tylko w etmain, a nie w etpro. Spróbowałem przeinstalować wszystko ale problem nadal był ten sam. Nawet skopiowanie pak0.pk3 z etmian do etrpo nic nie pomogło. Prosze o pomoc.
po primo to w etpro nie ma pak0.pk3.
po secundo sprobuj zainstalowac z innego zrodla.
PizzaMan
22:25, 10 06 2007
Kombinowałem tak z tym pak0 i myslalem ze w etpro musi być, dlatego skopiowałem go tam. Wczesniej miałem problem z niezgodną wersją wiec ściągnąłem nowego patcha, jednak po tym był problem z pak0.pk3. Poczytalem na forum, przeinstalowałem i (jak sie okazało) niepotrzebnie skopiowałem pak0 z etmian do etpro. Po Twoim poście wykasowałem go z etpro i wszystko już jest OK. Wielkie dzięki.
Nie dawno pobrałem ET, grałem trochę ale po jakimś czasie należało pobrać patch. Pobrałem go i skopiowałem tutaj
http://img201.imageshack.us/my.php?image=23353433qv9.jpg ale nadal nie mogę wejść na żaden serwer pokazuje się coś takiego
http://img201.imageshack.us/my.php?image=86774294sa8.jpg Coś źle zrobiłem?
Vinrael
10:00, 24 06 2007
Wiec tak:
Reinstalni ET
Zainstaluj patcha 2.60
Wrzuc i podmien pliczki z patcha 2.60b
wrzuc do katalogu ET(tam gdzie zainstalowaes gre obok ikon wlaczajacych gre) modyfikacje etpro 3.2.6
potem aktualizuj PB przy uzyciu tego:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php(dla Windowsa
Nastepnie znajdz pliczek pbsvc.exe(na internecie) wrzuc go do katalogu PB w miejscu gdzie zainstalowales gre, uruchom go i przejd do koca krok po kroku
potem wlacz gre bedac w grze wcisnij tylde[~] i wpisz tam:
/pb_security 0
/pb_sleep 500
/pb_system 1
potem
/pb_writecfg
(x) zamkni tylde...gra powinna juz dzialac, niestety jesli nie masz na widnowsie SP2(Service Pack2) to nie bedize dzialac :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.