widac swiat ma 3 zipperow ;/ ja ;d ten co byl wczesniej i nowy !!! z klanu UA
wie ktos jak zalaczyc skrina bo mam
ps 2
lookajcie na te strone
KLIK
| QUOTE (Zipper @ 15:55, 11 11 2003) |
| jestescie bystrzy jak woda w klozecie wiem ze jest 100 zippow na gg ale byl 1 w et |
| QUOTE (LostGirl @ 22:09, 12 11 2003) |
| W q3 byly 2 lostgirl i nie bylo zadnej zadymy z tego powodu bo ja mialam xywe rozowofioletowa, a ona rozowo czarna |
| QUOTE (Zipper @ 22:29, 12 11 2003) |
| buahhaha thoro to zes mnei rozwalil pół sceny rtcw wie i moze zaswiadczyc ze gram od 2 lat a ty wmawiaszmi ze ono gra dluzej odemnie no jak to czytalem to lezalem na ziemi ze smeichu ty w wolfa grasz od wczoraj i myslisz ze pozjadales wszystkie rozumy pier**** zaraz ;/ |
| QUOTE |
| Ja sie tylko zastanawiam, kiedy Cipper zdecyduje sie opowiedziec nam o swoim prawdziwym problemie i zalozy topic ''problem z glowa''. |
| QUOTE |
| A teraz powiem co mysle o tym topicu. Przeczytale go i pomyslalem "taki problem moze miec tylko jakis dzieciak". Patrze na twoja strone. Ile masz lat?? 13!! Ja chyba jestem mistrzem dedukcji co?? |
| QUOTE (Zipper @ 12:52, 13 11 2003) |
| te strone robilem jak w rtcw gralem jesio na byry ;o wiec dawno temu majan tysz wzioł na swoja strone te zdjecie bo powiedzial ze wygladam jak hardcorowy wolfplayer ;o? a nie na tym ktore mu posyłalem. a ty myslisz ze jak masz 17/20/30/80 ;o lat to jestes kozak ?ty tesz tak wygladales moze nawet gorzej np jak kraweznik ? skad moge to wiedziec wiec niep****ol mi tu o moim wygladzie jakbede chciał porady to pójde se do salunu pieknosci |